
چه کسی برای پرسپولیس دایی گل می زند؟
مرجع خبری پرسپولیس : علی دایی امروز به اندازه کافی هم مدافع دارد، هم هافبک تدافعی و هم هافبک تهاجمی برای تغذیه مهاجمان و ایجاد موقعیت. او اما اصلا حواسش نیست که حتی برای همان یک جای خالی در خط حملهاش هم پرسپولیس بازیکن کم دارد.
وعده علی دایی را هنوز یادمان نرفته که میگفت: «منتظر یک پرسپولیس هجومی باشید.» او البته یک جورهایی خوش قول هم بود و بازیکنانی را به پرسپولیس آورد که همهشان گل زدن را خوب بلدند اما در واقع هیچ کدامشان گلزن نیستند!
برای آرایش ۱-۳-۲-۴ پرسپولیس، علی دایی امروز به اندازه کافی هم مدافع دارد، هم هافبک تدافعی و هم هافبک تهاجمی برای تغذیه مهاجمان و ایجاد موقعیت. او اما اصلا حواسش نیست که حتی برای همان یک جای خالی در خط حملهاش هم پرسپولیس بازیکن کم دارد.
البته هادی نوروزی قبلا امتحانش را پس داده و غلامرضا رضایی هم هست اما جز این دو نفر که هم جواناند و با انگیزه کسی برای جانشینی آنها نیست.
در واقع برای این پست، پرسپولیس بازیکنی را میخواهد که قبل از هر چیز، چارچوب شناس باشد و غیر از آن، سرزن، شوتزن و فرصتطلب هم بشود نامیدش و جایگزینهای درستی هم داشته باشد.
درست مثل محسن خلیلی که پرسپولیس حالا فقط یکی مثل او را میخواهد برای اطمینان کردن و عجیب که دایی به نبودن همین بازیکن اصرار دارد. او البته خلعتبری و خطیبی را میخواست برای جانشینی خلیلی که پرسپولیس هر دو را از کف داد و حالا همه امیدشان به بازیکن خارجی است.
دو فوروارد برزیلی فیلم بازیهایشان به باشگاه فرستاده شده و قرار است دو نفر هم در اردوی آلمان تست شوند اما هنوز اطمینانی به جذب آنها نیست. امروز پرسپولیس تنها دو مهاجم در اختیار دارد و سه جام در پیشرو. شکی نیست که برای موفقیت در لیگ برتر، لیگ قهرمانان و جام حذفی تنها دو فوروارد هرگز نمیتواند کافی باشد و حالا سوال اینجا است که برای پرسپولیس دایی، چه کسی قرار است گل بزند؟