امروز چند زلزله بزرگ در استانبول به وقوع پیوست و زندگی عادی شهروندان را تحتتاثیر قرار داد.
شب گذشته اسماعیل کارتال با پایان مرخصی خود به ایران بازگشت تا هدایت دور جدید تمرینات پرسپولیس برای سه بازی پایانی فصل را برعهده بگیرد و دومین مرخصی خود را به این شکل خاتمه داد.
اما تنها چند ساعت بعد از بازگشت اسماعیل کارتال به ایران، زلزله بزرگ 6.2 ریشتری استانبول را لرزاند و همه چیز را در این شهر تحت تاثیر خود قرار داد. تا جایی که احتمال تعطیلی رقابتهای این فصل سوپرلیگ ترکیه از سوی مسئولان این کشور نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
بر اساس اعلام سامانه لرزهشناسی، زلزله نخست 3.9 ریشتر بوده اما دقایقی بعد زلزله بزرگ 6.2 ریشتری این شهر بزرگ را لرزانده و در نقاط آسیایی و اروپایی نیز کاملا احساس شده است.
البته عبدالقادر اورال اوغلو، وزیر حمل و نقل ترکیه اعلام کرده: «در بازرسیهای اولیه ما هیچ آسیب یا وضعیت بدی در بزرگراهها، فرودگاهها، قطارها و متروهای ما مشاهده نشد.» اما با این حال 29 پسلرزه باعث شده تا شرایط شهر در حالت عادی خود قرار نداشته باشد.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
مفت قهرمانی مون یمشت بی غیرت آزمون گرفتن
زلزله بزرگتر که ازدست دادن قهرمانی پرسپولیس درلیگ برتر بود و سقوط به رتبه سوم جدول لیگ برتر ،ماهمیشه به قهرمانی سالیانه پرسپولیس عادت داشتیم وانتظارنداشتیم امسال سوم بشویم
یه بار برای همیشه اعتراض به افرادی که در کمیته انضباطی هستن اعتراض کنید چرا سالیان سال یک عده آدم مشخص با آرای مقرضانه و متناقض و ناعادلانه باید باشن!