کارشناس داوری فوتبال کشورمان قضاوت دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان را مورد بررسی قرار داد.
حیدر سلیمانی در گفتوگو با تسنیم درباره قضاوت وحید کاظمی در دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان اظهار داشت: کاظمی و کمکهایش قضاوت خوبی انجام دادند. آنها کار سختی در این بازی نداشتند و تصمیمات درستی گرفتند.
وی ادامه داد: در نیمه اول، سروش رفیعی خطایی مرتکب شد که مستحق کارت زرد بود و وحید کاظمی در همان لحظه اول با کارت زرد بازیکن پرسپولیس را جریمه کرد. در صحنه خطا، رفیعی آگاهانه لحظه آخر پایش را جمع کرد تا شدت برخورد زیاد نباشد و اخراج نشود. نوک پای رفیعی به کنار پای ساق پای بازیکن استقلال خوزستان برخورد کرد و کارت زرد کافی بود.
کارشناس داوری فوتبال عنوان کرد: در نیمه دوم هم بازیکنان پرسپولیس اعتقاد داشتند که مهاجم استقلال خوزستان با خطا روی گندوز باید اخراج میشد ولی در این صحنه هم زمانی که بازیکن استقلال تکل میزند پایش روی کفش گندوز فرود میآید و داور باید خطا میگرفت و اخطار میداد و نیازی به اخراج نداشت. در دقیقه 68 بازیکنان استقلال خوزستان اعتقاد داشتند که توپ به دست مدافع پرسپولیس برخورد کرده و داور باید پنالتی میگرفت که اصلا توپ به دست برخورد نکرد و پنالتی نبود.
سلیمانی در پایان گفت: گل پرسپولیس هم که توسط عیسی آلکثیر به ثمر رسید به درستی آفساید اعلام شد.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
خاک بر سر این مربی با این ترکیبش
عیسی دونده است نمیدونم از درسون چقدر گیرش آمده که همیشه فیکسه
خداییش چند تا امروز باید میخورد
یه موقعیت خلق نکردن بی غیرتی
وقتی عیسی آل کثیر وارد زمین شد. بازی هجومی و سرعت پرسپولیس بالارفت و بردن توپ داخل محوطه جریمه حریف به ماکزیمم رسید و دوحرکت استثنایی و جالب ازعیسی دیدیم. اگربازی را به شش ربع ساعت تقسیم کنیم. ربع ساعت ششمی زیبا وقشنگ بود و موقعیت ایجادشد ولی تساوی برای پرسپولیس خوب نبود چون در بازی رفت استقلال خ برنده بود و پرسپولیس در بازی برگشت و زمینش باید پیروز می شد ولی چیدن بازیکنان توسط کارتال سرمربی پرسپولیس و حذف بازیکنان دیگر باعث این تساوی شد تا همچنان پرسپولیس دررتبه سوم جدول لیگ برترباشد.
من موندم چرا عیسی را دیر میاره بخدا عیسی بازی و درمیاره
پرسپولیس برگشته به دوران ماقبل تاریخ تمام حرکات ما روبه عقب هست،، این درست که کیسه خوزستان صدنفره دفاع میکرد اما موقعی که باید به بازی سرعت بدیم به دلیل مسن بودن بازیکنان توانش نداشتیم
حداقل باید ۱۰ بازیکن بااحترام تمام پرسپولیس راترک کنند ۱ کنعانی زادگان، ۲ کولیسیانی، ۳ احمدزاده، ۴ سروش رفیعی، ۵ عیسی ۶ آل کثیر، ۷ وحید امیری، ۸ سعیدمهری، ۹ ریگی، ۱۰ العملود
اقا خدایش این چه بازیی بود. آقای کارتال. خودت ببین بازیو. گند زدین به تیم. هر بازی هم بهونه میارین . این بازی که دیگه داور اصلا مشکلی نداشت …. اخه خوبم بازی نکرد تیم. بگیم اشکال نداره فدای سرتون …