مصاحبه ها
کریمی: فقط در پرسپولیس بازی می کنم
شنبه ۱۲ اردیبهشت (۲۳:۵۴)
مرجع خبری پرسپولیس: علی کریمی، بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در مورد شایعات اخیر برای پیوستن به چند تیم دیگر گفت: هیچ بحثی در مورد تیم دیگر نیست و اگر قرار باشد در تیمی بازی کنم، آن تیم پرسپولیس است.
وی افزود: همیشه و هر جا که باشم، حرف و حدیث زیاد است و مطمئن باشید هیچ خبری نیست و شایعات حضورم در سایر تیم های لیگ برتری کذب است، من فقط برای تفریح سر تمرینات استیل آذین رفتم.
علی کریمی همچنین گفت: پس از تماس قطبی با من، وی از من خواست تا در تیم ملی حاضر شوم که با کمال میل قبول کردم؛ چون دوست دارم به فوتبال ایران کمک کنم.
وی در پایان گفت: با شکست تیم سپاهان امیدوار شدیم تا درجام حذفی قهرمان شویم، چون اگر قهرمان نشویم، سال دیگر در لیگ قهرمانان آسیا نخواهیم بود هر چند هنوز چیزی تمام نشده و اگر از هم اکنون خود را قهرمان جام حذفی بدانیم اشتباه کردیم، تک تک تیم های حاضر در این جام برای ما مشکل ساز هستند، من برای فصل آینده هنوز تصمیمی نگرفتم و آنها را به بعدا موکول کرده ام.