روی آنتن

گزارشگر لژیونر برای بازی پرسپولیس – استقلال!

به احتمال فراوان گزارشگر بازی پرسپولیس – استقلال از تهران به اراک اعزام خواهد شد.

جدال پرسپولیس و استقلال که جمعه چهاردهم آذر به میزبانی شهر اراک برگزار می‌شود، به شکلی ویژه توسط شبکه ۳ پوشش داده خواهد شد.

یکی از مشکلاتی که هنگام پوشش تصویری رقابت‌های لیگ برتر برای مخاطبان تلویزیونی ایجاد می‌شود، کیفیت نامناسب تصاویر ارسالی و شکل عجیب گزارش مسابقات است. اتفاقی که البته عمومیت ندارد و صرفاً در برخی دیدارها شاهد آن هستیم اما قرار شده در دربی همه چیز به گونه دیگری رقم بخورد.

مهدی هاشمی تهیه کننده برنامه فوتبال برتر در این رابطه گفت: برای ارائه خدماتی بهتر به مخاطبان عزیز تلویزیونی و افزایش سطح رضایتمندی آنها قرار شده یک تیم کامل فنی و تولیدی از تهران به کمک دوستانمان در واحد اراک برود تا کیفیت پخش مسابقه از هر نظر ارتقا پیدا کند. همچنین قرار است گزارشگر بازی نیز از تهران اعزام شود تا همه چیز در بالاترین کیفیت ممکن خدمت مردم ارائه شود.

پرسپولیس و استقلال جمعه ساعت ۱۵ در اراک به مصاف هم می‌روند و احتمالاً ویژه برنامه فوتبال برتر از حوالی ساعت ۱۳:۳۰ روی آنتن خواهد رفت.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
jajosardar

خواهشن جواد خیابانی رو نزارین واقعا روی مخه.عباس قانع عالیه فرشاد محمدی مرام فردوسی پور و ..خیلی هاش الان نیستن و نمیان هاا

RED

فقط اوس جواد نباشه

پیمان از آبادان

جواد خیابانی میره برای گزارش 

Amosapour

اینا حرف مفت میزنن و منت میزارن رضایت مخاطب آدم اعصابش خورد میشه،شما اگر درصدی شرافت داشتید میزاشتید بازی تو آزادی انجام بشه ترسوهای بدبخت فلک زده

نیروی سرخ

خواهشاً احمدی رو واسه گزارش بفرستید که خاطره هتریک میکنه یا پاس میده رو برامون زنده کنه

دکمه بازگشت به بالا