مصاحبه ها

یوسفی: الان وقت برکناری اوسمار نیست

پیشکسوت پرسپولیس گفت: برکناری اوسمار در این مقطع از فصل اصلاً درست نیست. باید تا آخر لیگ صبر کنیم و اگر نتیجه نگرفت بعد او را کنار بگذاریم.

رحیم یوسفی پیشکسوت، درباره ادامه همکاری باشگاه پرسپولیس با سرمربی برزیلی این تیم اظهار داشت: طبیعتاً هیچ پیشکسوت و هواداری از نتایجی که پرسپولیس در نیم فصل دوم گرفته خشنود نیست. ما به یاد نداریم پرسپولیس در یک فصل این تعداد باخت در نیم فصل دوم را تجربه کرده باشد چه برسد به ۷ مسابقه و ۵ باخت. نتایج واقعاً اسفبار و خجالت آور بود. اما به نظر من الان زمان برکناری اوسمار نیست و ما باید تا آخر فصل البته اگر برگزار شد با همین مربی جلو برویم و در پایان اگر نتیجه خوبی حاصل شد با او تمدید کنیم و در غیر این صورت او را کنار بگذاریم.

کارشناس فوتبال کشورمان همچنین درباره اینکه چقدر احتمال می‌دهد لیگ برتر ادامه پیدا کند یا نه گفت: به نظر من با جمیع جهات می‌توان به این نتیجه رسید که لیگ برگزار نخواهد شد. اگر قرار باشد بازی‌ها هر سه روز در میان برگزار شود باز هم زمانی برای فصل نقل و انتقالات و بدنسازی برای شروع لیگ بعد نداریم. از طرف دیگر ما اردوهای تیم ملی برای جام ملت‌های آسیا را هم خواهیم داشت که این‌ها همگی نشان می‌دهد لیگ برگزار نمی‌شود، یا اگر بشود اوضاع قاراشمیش خواهد شد.

یوسفی تاکید کرد: الان فاصله امتیازات در بالای جدول یکی دو امتیاز بیشتر نیست و ممکن است با چند مسابقه تیم‌هایی که الان رده چهارم هستند قهرمان شوند. بنابراین اینکه استقلال را قهرمان اعلام کنند را هم قبول ندارم، اما اینکه مسابقات هم ادامه پیدا کند یک امر بعید به نظر می‌رسد. باید دید آقایان عقل کل چه فکری می‌کنند و در نهایت چه تصمیمی در این باره می‌گیرند.

پیشکسوت فوتبال کشورمان همچنین درباره حضور تیم ملی در جام جهانی و اینکه آیا بالاخره این تیم به آمریکا می‌رود یا نه توضیح داد: مطمئن باشید رفتن ما به جام جهانی مسجل است اما اینکه ما آنجا نتیجه بگیریم خیر، حتم دارم باز هم مثل دفعات قبل اتفاقات تکرار می‌شود.

وی تاکید کرد: در سال‌های گذشته هم می‌گفتیم می‌رویم و از گروهمان صعود می‌کنیم اما همیشه با یکی دو بازی ضعیف نهایتاً یک مساوی می‌گرفتیم و در نهایت اوت می‌شدیم. الان هم که اصلاً اوضاع تیم ملی و نفراتش رو به راه نیست و بازی تدارکاتی خوبی هم نکردیم.

یوسفی درباره برگزاری بازی‌های درون تیمی تیم ملی گفت: این مسابقات از بازی نکردن بهتر است وگرنه فایده خاصی ندارد. چون هیچ کشوری دوست ندارد با ما بازی کند مجبوریم در این شرایط لااقل بچه‌ها را با خودشان بازی بدهیم تا از شرایط مسابقه دور نمانند ولی قطعاً بازی مقابل تیم‌های ناآشنا و قوی چیز دیگری است. مطمئن هستم اوضاع فعلی به ضرر تیم ملی در جام جهانی می‌شود.

وی در پایان گفت: متاسفم که امیر قلعه‌نویی در ماه‌های گذشته و زمانی که وضعیت رو به راه بود از جوانان استفاده نکرد تا اینجا با انگیزه و انرژی آنها بتوانیم در جام جهانی وضعیت بهتری را برای تیم ملی رقم بزنیم. قطعاً این بازیکنان پا به سن گذاشته انگیزه چندانی برای کسب موفقیت در جام جهانی ندارند در حالی که اگر او به جوان‌ترها میدان می‌داد آنها در جام جهانی برای اینکه خودشان را اثبات کنند از جانشان مایه می‌گذاشتند و کاری به جنگ و این قبیل مسائل نداشتند. متاسفانه فرصت‌ها یکی بعد از دیگری از دست رفت و حالا باید با یک تیم پا به سن گذاشته در یک گروه نسبتاً آسان شرکت کنیم و آنجا هم حذف شویم.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا