مصاحبه ها

نوروزی: این گل زحمت همه بچه ها بود/ خواست خدا بود که در آن لحظه به هدفمان برسیم

پرسپولیس نیوز : مهاجم گلزن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم که امروز به سه امتیاز بازی رسیدیم. این سه امتیاز واقعا حق ما بود.

هادی نوروزی گفت: بازی خوب و روانی را به نمایش گذاشتیم و بچه ها خیلی زحمت کشیدند و اگر قرار بود عدالت بازی رعایت شود، ما باید به این برد می رسیدیم که خوشبختانه رسیدیم.

وی افزود: ما از ابتدای بازی، قصد باز کردن دروازه سپاهان را داشتیم و می توانستیم زودتر به گل دست پیدا کنیم اما خواست خدا بود که در آن لحظه به هدفمان برسیم.

کاپیتان پرسپولیس تصریح کرد: من مهره ای بودم که در آن لحظه باید در آن نقطه مناسب قرار می گرفتم و آن ضربه نهایی را می زدم. این گل زحمت همه بچه ها بود. از اینکه زحمات بچه ها بی نتیجه نماند، خیلی خوشحالم و اگر در دقایق پایانی به گل نمی رسیدیم باید مدتها حسرت آن را می خوردیم.

مهاجمان گلزن پرسپولیس همچنین با یادآوری گلی که به گهر زد گفت: تا امروز هیچ اظهارنظری در مورد آن بازی نکرده ام ولی الان با قاطعیت می گویم، آن گل کاملا سالم بود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا