اخبار لیگ برتر و حذفی

برگزاری پرسپولیس _ پدیده در ورزشگاه امام رضا منوط به دستور شورای تامین

پرسپولیس نیوز : در حالی که آستان قدس رضوی با برگزاری مسابقات تیم پدیده در ورزشگاه امام رضا(ع) موافقت کرده اما هنوز شورای تامین مشهد موافقت خود را اعلام نکرده است.

در حالی که آستان قدس رضوی با برگزاری بازی‌ های تیم پدیده در ورزشگاه امام رضا موافقت کرده است اما هنوز شورای تامین مشهد موافقت خود را برای برگزاری این بازی در ورزشگاه امام رضا اعلام نکرده است.
این طور که گفته می شود قرار است هیات فوتبال خراسان رضوی و باشگاه پدیده هفته آینده در این خصوص جلسه ای را با فرماندار مشهد برگزار کنند.
این در شرایطی است که مردم مشهد برای برگزاری افتتاحیه لیگ برتر در ورزشگاه امام رضا لحظه شماری می کنند اما شورای تامین نظر قطعی خود را هنوز اعلام نکرده است و گویا قرار است بازهم مردم از حضور در این ورزشگاه محروم باشند.
دیدار پرسپولیس وپدیده چهارم مرداد در مشهد برگزار می شود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
2 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
نویسنده

نمیدونم این ورزشگاه رو کلن براچی درست کردن!!!!!

علی

منوط به اجازه الم الهدا نه شورای تامین.

دکمه بازگشت به بالا