رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی با بیان اینکه استقلال و پرسپولیس منحل شوند و دو باشگاه جدید با همین نام تاسیس شود، مدیریت کارلوس کیروش در تیم ملی فوتبال را "خوب" توصیف کرد.
به گزارش تسنیم، سیدمصطفی هاشمیطباء رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی عصر امروز جمعه طی سخنانی در برنامه شناسنامه در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارید در حال حاضر یکی از افراد تأثیرگذار بر وزارت ورزش هستید یا خیر، اظهارداشت: اصلاً اینطور نیست. البته با برخی افراد ارتباطاتی دارم اما تصمیمات توسط وزارت ورزش گرفته میشود و من در این میان تاثیری ندارم.
وی ادامه داد: با من صحبتهایی برای حضور در وزارت ورزش به عنوان وزیر شده بود اما من معتقدم نیروهای جوان باید جایگزین نیروهای پیشکسوت شوند. من در سن 32 سالگی وزیر صنایع شدم و به همین دلیل هم یقین دارم نیروهای جوان میتوانند به خوبی در خدمت کشور باشند، البته نیروهای جوان باید از افراد با تجربه هم استفاده کنند.
رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی در واکنش به این صحبت مجری که گفت، البته آقای گودرزی چندان جوان هم نیست، افزود: حرف من باعث تصمیمگیری افراد نمیشود و من فقط نظرم را بیان میکنم و دوستان در تصمیمگیری مختار هستند. ضمن اینکه در شرایط فعلی باید تصمیماتی قاطع گرفته شود و این در شرایطی است که وقتی سن افزایش پیدا میکند، این قاطعیت کاهش پیدا میکند.
هاشمی طباء در بخش دیگری از این برنامه گفت: در حال حاضر تأثیرگذاری من روی امور مربوط به ورزش بیشتر از طریق مطبوعات است و گاهی هم مشورتهایی به صورت خصوصی به برخی از دوستان میدهم. در مورد آقای گودرزی هم در هر موردی که وی بخواهد در خدمتشان هستم ولی اینطور نیست که به طور یک نیروی تمام وقت در وزارتخانه حضور داشته باشم.
** در وزارت ورزش برنامهای نمیبینم که در حال اجرا باشد
وی در ادامه در مورد برنامههای عملیاتی وزرات ورزش، گفت: راستش من در وزارت ورزش برنامهای نمیبینم که در حال اجرا باشد. زمانی که ما در سازمان تربیت بدنی بودیم برنامههای خودمان را به صورت دقیق مشخص کردیم و بر مبنای آن پیش رفتیم. فکر میکنم الان هم باید برنامهها مشخص باشد و آنها را پیگیری کرد.
رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی ادامه داد: یکی از برنامههای ما مستقل شدن فدراسیونها از دولت بود که متأسفانه میبینیم که آن هم امروز عملی نیست. من نمیگویم وزارت ورزش هیچ برنامهای ندارد اما برای انجام یک کار مشخص باید هم برنامهریزی وجود داشته باشد و هم ابزار لازم برای رسیدن به اهداف مد نظر در اختیار باشد تا به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنیم.
هاشمی طباء همچنین در مورد تلفیق سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت بدنی،گفت: من از ابتدا با این موضوع موافق نبودم چون فکر میکنم جوانان موضوعات خاص خودشان را دارند و ورزش هم مسائل مربوط به خود را دارد. هیچ کس الان نمیداند که ورزش و جوانان در وزارتخانه در عرض یکدیگر هستند یا در طول هم هستند؟ وزارت ورزش چه اقدامی در جهت تسهیل امور جوانان میتواند انجام دهد؟
وی در بخش دیگری از سخنانش در مورد پیشنهادی که در خصوص انحلال تیمهای استقلال و پرسپولیس داده، گفت: هر دو باشگاه مشمول ماده 141 قانون تجارت هستند و به همین دلیل برای واگذاری آن مشکلات زیادی وجود دارد. به نظرم هر کسی که این دو باشگاه را خریداری کند با مشکلات بعدی مواجه خواهد شد. این دو باشگاه ابتدا باید با مراجع دولتی از جمله وزارت اقتصاد و دارایی تسویه حساب مالی داشته باشند و فکر میکنم به دلیل بدهیهای بالقوهای که دارند، وزارت اقتصاد و دارایی مجاب میشود که نتواند تسویه حساب مالی این دو باشگاه را صادر کند.
رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی با بیان اینکه حل این مشکل نیاز به ماده- واحدهای از سوی مجلس دارد، تأکید کرد: راه حل این است که این دو باشگاه منحل شود و دو باشگاه با همین نام تأسیس شود و در ادامه از مردم پذیرهنویسی شود تا دو باشگاه مردمی پیش بیاد.
هاشمیطباء افزود: اگر قرار است در کشور ما محدودیت سرمایهگذاری وجود نداشته باشد، در مورد این دو باشگاه هم نباید شاهد محدودیت سرمایهگذاری باشیم و باید اجازه دهیم هر کس، هر مقدار که تمایل داشت سهام این دو باشگاه را خریداری کند. به نظرم در این مورد دوستان یک مقدار گیج هستند، نمیدانند باید چه کار کنند و در این موارد فاقد تجربه برای تصمیمگیری هستند و میترسند هر تصمیمی که بگیرند مورد انتقاد قرار بگیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا در زمان هشت ساله مسؤولیتش در ورزش این کار را انجام نداده، اظهار داشت: در آن زمان باشگاه پیروزی در اختیار سازمان تربیت بدنی نبود. بحث واگذاری باشگاه استقلال هم مطرح نبود. البته ما هیچ پولی به این دو باشگاه پرداخت نمیکردیم و خودشان به صورت خودکفا کارشان را پیش میبردند.
رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی در مورد نقطه ضعف اصلی این روزهای ورزش کشور نیز، گفت: مهمترین مشکل ورزش کشور در آموزشگاههاست. مفهوم ورزش و تربیت بدنی عبارت است از ابزاری برای تربیت انسانها، متأسفانه این مفهوم مغفول باقی مانده است. ما که به تزکیه معتقدیم در این سالها هیچ وقت به دنبال روش تربیتی نبودهایم.
هاشمی طباء ادامه داد: مهمترین و شاید منحصرترین عامل ملکه کردن تربیت در انسانها، ورزشهای قاعدهمندی است که انسان باید انجام دهد. در دنیا یک سوم ساعات تحصیل به ورزش و تربیت بدنی اختصاص دارد، این در شرایطی است که در کشور ما به این شکل نیست و همه چیز به شکل ناقص انجام میشود و متأسفانه معلمهای ورزش، نمیتوانند در امور تربیتی هم کارآیی لازم را داشته باشند؛ به همین دلیل فکر میکنم نیاز به یک تحول در آموزش پرورش وجود دارد که اولاً معلمهای ورزش، معلمهای تربیتی هم باشند، ثانیاً امکانات لازم برای ورزش دانش آموزان در مدارش مهیا باشد و در آخرهم ساعات لازم برای ورزش و تربیت بدنی در برنامه درسی بچهها گنجانده شود.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
Wednesday, 8 January , 2025