آخرين تمرين پرسپولیس پيش از سفر به اردبيل
مرجع خبری پرسپولیس : آخرين تمرين پرسپوليس قبل از سفر به اردبيل برگزار شد.
به گزارش مرجع خبری دراين تمرين كه از ساعت ۱۷ روز پنج شنبه آغاز شد و يك ساعت و نيم جريان داشت، ۳۴ بازيكن حضور داشتند. ۲۰ بازيكن از تيم بزرگسالان و ۱۴ بازيكن از تيم اميد سرخ ها پيش از سفر به اردبيل و برپايي اردوي آماده سازي در اين شهر به تمرين پرداختند.
* درابتداي اين تمرين بازيكنان به مدت ۱۵ دقيقه زير نظر مولايي، بدنساز تيم به دويدن دور زمين پرداختند.
*در بخش بعدي تمرين بازيكنان در گروههاي سه و چهار نفره و به دستور دايي به تمرين پاسهاي ساده در روي زمين و هوا پرداختند.
* حدود ۵۰ هوادار كه قصد ورود به زمين و تماشاي تمرين را داشتند، با ممانعت حراست زمين شركت واحد روبرو شدند و تنها تعدادي از آنها توانستند از نزديك شاهد تمرين باشند.
* درانتهاي تمرين نيز بازيكنان اميد حاضر در تمرين براي ورود به تيم بزرگسالان زير نظر دايي تست دادند و بازيكنان بزرگسال نيز پس از انجام حركات كششي زمين را ترك كردند.