حواشی

صحبت خصوصی خاکپور با سرمربی پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس :  تمرین صبح پرسپولیس که به بدنسازی اختصاص داشت به آکادمی منتقل شد و این مساله موجب شد بازیکنان با مشکل پیدا کردن محل پارک مواجه شوند.


با این‌حال همه بازیکنان رأس ساعت ۱۰ در آکادمی حضور پیدا کردند. در این میان کریم باقری هم دیده می‌شد که برای تمرین اختصاصی آمده بود. باقری زیر نظر پزشک و مسوولان فیزیوتراپی آکادمی کارش را شروع کرد. کادر فنی هم با یک ربع تاخیر نسبت به بازیکنان به آکادمی آمدند تا کار را شروع کنند.


حدود ساعت ۱۰:۳۰ بود که با دویدن و حرکات کششی، تمرین استارت خورد. در این تمرین، برخلاف تمرین‌های قبلی که فقط با حضور مولایی در آکادمی انجام می‌شد، این بار همه اعضای کادر فنی البته به جز مهدی تارتار، حضور داشتند. به جز تارتار، ملی‌پوشان از دیگر غایبان تمرین بودند اما دیگر بازیکنان خیلی جدی کار می‌کردند و بعد از نیم ساعت دویدن، به سالن رفتند و ۳ به ۳ با دستگاه‌های بدنسازی کار می‌کردند.


ظاهرا با تذکر علی دایی، شوخی و خنده هم در تمرین ممنوع شده بود و خبری از آن شوخی‌های همیشگی نبود و همه با جدیت کار می‌کردند. در مدتی که بازیکنان تمرین‌های بدنسازی را انجام می‌دادند، دایی صحبت کوتاهی با دیگر اعضای کادر فنی داشت که ظاهرا در این جلسه به دیگر مربیان گفته شد از این به بعد، در بازی‌ها کسی لب خط نرود چون قرار است این کار را فقط خود دایی انجام بدهد تا بازیکنان گیج نشوند. بعد از این جلسه کوتاه و تمرین‌های بازیکنان، محمد خاکپور در سالن حاضر شد و پس از خوش و بش کوتاهی که با بازیکنان داشت، به سمت علی دایی رفت و با او چند دقیقه‌ای به‌صورت خصوصی صحبت کرد. کماسی بدنساز سابق پرسپولیس که همواره در سالن آکادمی حاضر است نیز با مولایی بدنساز فعلی تیم و سایر اعضای کادر فنی خوش و بشی جانانه داشت. بعد از آن هم ساعت ۱۱:۴۵ پایان تمرین اعلام شد.
اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها