فوتبال جنوب

معمارزاده : پرسپولیس همیشه در قلب من است

مرجع خبری پرسپولیس : دروازه‌بان تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: پرسپولیس را دوست دارم و امیدوارم بتوانم بار دیگر به این تیم بازگردم.

 

دروازه‌بان تیم فولاد خوزستان درمورد حضورش این تیم خاطرنشان کرد: فولاد از مربی و بازیکنان خوبی برخوردار است؛ پرسپولیس همیشه در قلب من است و این تیم را بسیار دوست دارم، اما شرایط برای حضورم در این تیم مهیا نبود. امیدوارم بتوانم بار دیگر به پرسپولیس بازگردم و برای این تیم بازی کنم.

 

معمارزاده درخصوص تعویض پیراهنش تصریح کرد: در ابتدای بازی رنگ پیراهنم شباهت زیادی به لباس بازیکنان تیم نفت تهران داشت و به همین دلیل داور از من خواست تا پیراهنم را تعویض کنم و هیچ مشکل خاصی وجود نداشت.

 


وی افزود: در نیمه نخست بازی خوبی از خود به نمایش نگذاشتیم، اما با صحبت‌های جلالی در نیمه دوم بازی بهتری انجام دادیم و موفق شدیم حریف را با ۳ گل شکست دهیم.

 

وی ادامه داد: در آن صحنه طهماسبی حرفی زد که فکر کردم مخاطبش من هستم که بعد متوجه شدم اینطور نبوده؛ پس از رفع این سوتفاهم از وی عذرخواهی کردم و مشکل برطرف شد.

 


اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها