روی آنتن

پرسپولیس- استیل و ۲ بازی حساس اروپایی

استیل – پرسپولیس با صدای مزدک
مرجع خبری پرسپولیس : مثل هفته‌های قبل، روز اول این هفته هم یک روز فوتبالی است. البته قبل از اینکه به سراغ فوتبال برویم، برنامه فنون شرقی را می‌توانیم ساعت ۱۴:۳۵ از شبکه ۳ سیما ببینیم اما چند ساعت بعد یکی از مهمترین بازی‌های هفته سیزدهم لیگ برتر روی آنتن می‌رود.


در این بازی پرسپولیس با استیل‌آذین دیدار می‌کند که این بازی ساعت ۱۷:۴۵ به‌صورت زنده پخش می شود. به جز این بازی، ۲ دیدار اروپایی هم از شبکه ۳ سیما روی آنتن می‌رود.

 

در بازی اول میلان و یوونتوس با هم مصاف می‌کنند که این بازی ساعت ۲۲:۱۵ به‌صورت زنده پخش می شود. بلافاصله بعد از این بازی هم، بازی بارسلونا و سویا با یک نیمه تاخیر ساعت ۰۰:۱۵ بامداد فردا به صورت زنده از شبکه ۳ سیما روی آنتن خواهد رفت.

 

گفتنی است بازی امروز بین دو تیم استیل آذین و پرسپولیس را مزدک میرزایی گزارش خواهد کرد و بازی یووه و میلان را هم عادل فردوسی پور گزارش می کند.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها