سرخپوشان هم قسم شدند
مرجع خبری پرسپولیس : قبل از حركت تيم پرسپوليس به سمت ورزشگاه شهيد رجايي قزوين، مراسمي براي تولد دو عضو قديمي و جديد پرسپوليس تهيه و تدارك ديده شد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ؛ روابط عمومي باشگاه جشن تولدي را براي دو عضو قديمي و جديد سرخپوشان در نظر گرفت كه طي آن قاسم عبدالصمدي مسئول تداركات پرسپوليس وارد سن 57 سالگي شد و از سويي نورا دايي فرزند سرمربي محبوب ترين باشگاه ايران به دنيا آمد.
در اين جشن تولد ابتدا حبيب كاشاني به قاسم عبدالصمدي و علي دايي تبريك گفت و براي اين دو آرزوي سعادت و سلامت كرد.
پس از آن كليپ ويژه اي به منظور تولد قاسم عبدالصمدي پخش شد و كيك و عكس هاي يادگاري شور و حال خاصي را نزد بازيكنان بوجود آورد.
گفتني است؛ بازيكنان در پايان اين مراسم هم قسم شدند بازي مقابل پيكان را با برد پشت سر بگذارند و 3 امتياز اين ديدار را به عنوان كادوي تولد به علي دايي هديه كنند.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام سایت شوید(کلیک کنید)







Sunday, 1 February , 2026