پرسپولیس نیوز: عباس انصاریفرد، مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس گفت: زمانی که پرسپولیس و استقلال از جایگاه خاص اجتماعی برخوردار هستند, مسلماً شرایط خصوصیسازیشان نیز متفاوت خواهد بود.
عباس انصاریفرد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم, درباره خصوصیسازی باشگاههای پرسپولیس و استقلال و اینکه در حال حاضر شرایط لازم برای واگذاری در فرابورس وجود ندارد, اظهار داشت: با توجه به شرایط اجتماعی این دو باشگاه و مباحثی که برای واگذاری آنها در فرابورس مطرح شده است, فکر میکنم به هیچ عنوان انجام چنین کاری در حال حاضر شدنی نیست. البته بعد از این مشکلات بحث امنیت ملی به میان میآید که شرایط واگذاری را به کل تحتالشعاع خود قرار میدهد. کسانی که میخواهند این باشگاهها را در اختیار بگیرند خیلی مهم است که بتوانند آنها را چگونه اداره کنند. با تمام این اوصاف روال خصوصیسازی بعید است که به این زودیها و با سرعت انجام شود.
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه این خصوصیسازی باید به تأیید شورای امنیت ملی برسد, یادآور شد: زمانی که این دو تیم اینقدر طرفدار دارند و از جایگاه خاص اجتماعی برخوردار هستند, مسلماً شرایط برای خصوصیسازیشان نیز متفاوت خواهد بود. نمیشود چنین مسئولیتی را به دست فرد یا تشکیلاتی سپرد که همسو با نظام جمهوری اسلامی نباشند. صلاحیت کسانی که قرار است این باشگاهها به آنها واگذار شود, برای کشور خیلی مهم است و در چنین شرایطی بعید میدانم که این موضوع مورد قبول شورای امنیت ملی قرار بگیرد. بنابراین برای خصوصیسازی مشکلات زیادی وجود دارد و به این آسانی نمیتوان این کار را انجام داد, مگر اینکه شرایط خاصی به وجود بیاید.
وی با بیان اینکه با وضعیت کنونی باشگاهها در صورت خصوصیسازی برای درآمدزایی به مشکل بر میخورند, خاطرنشان کرد: در دنیا راههای زیادی برای درآمدزایی فوتبال وجود دارد که این موارد در ایران نیست, مثلاً حق پخش تلویزیونی یا بحثهای هواداری و بلیتفروشی در ایران به باشگاهها نمیرسد. با این شرایط به نظر میرسد اگر حتی این باشگاهها خصوصی هم شوند نمیتوانند در ایران به درآمدزایی برسند. این باشگاهها استادیوم شخصی ندارند و بلیتفروشی و تبلیغات محیطی نیز برای خودشان نیست, اما از یک طرف پرسپولیس و استقلال شرایط خاص هواداری دارند که این تیمها را جزو تیمهای استثنایی دنیا قرار میدهد. استقلال و پرسپولیس باشگاههای ملی هستند و معطوف به یک شهر خاص نیستند و در هر شهری که وارد میشوند طرفداران خاص خودشان را دارند, برای همین این موضوع میتواند فضای اقتصادی خوبی را برای آنها در صورت خصوصیسازی به وجود بیاورد.
انصاریفرد با بیان اینکه «برای خصوصیسازی استقلال و پرسپولیس نیاز به اراده ملی است.»، گفت: همهی ارادههایی که برای خصوصیسازی این باشگاهها تاکنون شکل گرفته, ارادههای شخصی بوده است. یک رئیس جمهور یا وزیر میآید که به دنبال خصوصیسازی است، اما نفر بعد با این قضیه به کل مخالف است, این نشان میدهد که روی این موضوع شخصی فکر شده و دستورالعمل خاصی وجود ندارد که از رئیس جمهور تا دستگاه اجرایی موظف به اجرای آن باشند. همهی این عوامل باعث میشود تا خصوصیسازی هیچ وقت به سرانجام نرسد. من اعتقاد دارم که باید برای این قضیه یک اراده ملی وجود داشته باشد.
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: در گذشته ما برای خصوصیسازی اقدامات خیلی خوبی انجام دادیم و کار را جلو بردیم، اما در آخر درآمدی جزئی از جایی دیگر برای باشگاهها فراهم شد و وزیر وقت همه چیز را روی هوا برد. در گذشته طرح ما این بود که این باشگاهها تعاملی اداره شوند, به نحوی که یک تشکیلات نیمه دولتی ۵۱ درصد سهام را در اختیار بگیرد و ۴۹ درصد مابقی به مردم واگذار شود. این مورد از لحاظ اقتصادی هم برای شرکت خوب است و هم برای باشگاهها و مردم نیز که سهامدار هستند میتوانند به سود برسند. این طرح بسیار خوبی بود، اما به دلیل مسائل شخصی اجازه این کار داده نشد, آن هم به دلیل اینکه میخواستند خودشان در قضیه باشند و اداره کنند!
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
امکان واگذاری پرسپولیس به مردم که صاحبان اصلی اش هستند صفر است
اینجا از معدود جاهایی که شمار زیاد هواداران نه اینکه باعث پیشرفت باشگاه و جذابیت رقابت نمیشه اتفاقا برعکس شدیدا سبب نگرانی مسئولین و عدم پیشرفت باشگاه میشه البته شاید یه جاهایی هم حق داشته باشند. ا قای انصاری فرد ، تیم سالهاست که دست دولته و دولت هم اصولا با نظام همسوست اما اینه وضعش . تا کی باید طرح مسائل اینچینی سبب عدم پیشرفت باشگاهی باشه که بیش از نیمی از مردم ایران هوادارش هستند ؟؟؟ بعضی از تیمهای مطرح دنیا نه فقط در کشور خودشون بلکه در دنیا هم به اندازه پرسپولیس هوادار ندارند و این موضوع بارها از طریق نظر سنجی رسانهای مختلف از جمله روزنامه مارکا ثابت شده . زمانی که دولت میخواست بنزین رو سهمیه بندی کنه نگران واکنش مردم نبود ؟؟ ایا واقعا زیر ساختها اماده بود ؟؟؟؟؟ زمانی که دولت میخواست سوپسیتهارو حذف کنه این نگرانیها وجود نداشت ؟؟؟ چرا وجود داشت اما نفع دولت در اجرا ی این طرحها بود . الانم هیچ اراده جدی برای واگذاری تیم به بخش خصوصی وجود نداره چون نفع دولت در ان نیست . یه لحظه فکر کنید پرسپولیس به بخش خصوصی واگذارشه اونوقت یکی از بزرگترین منابع مالی ، حق پخش صدا وسیماییه که بوجه اون از دولته یعنی بخش خصوصی میتونه تا منابع مالی مد نظرشون در مسئله حق پخش تعمین نشده اجازه پخش ندن یا اینکه با شبکه های دیگه قرارداد ببندند .این مثال فقط برای نمونه ذکر شده . پس مطمئنا دولت از دولتی بودن این باشگاه نفع زیاد میبره و این اه و ناله کردن از اینکه این تیم باعث ضرر دولته بی اساسه . متاسفانه دولت حاضر نیست در قبال این کسب منفعت به اندازه نیاز برای این تیم سرمایه گذاری کنه . پرسپولیس با این همه توان بالقوه در دست دولت مثال اتومبیل بنزه که مجبوره تو اتوبان با سرعت زیر ۵۰ کیلومتر حرکت کنه و این اجهاف بزرگی در حق این تیم و هواداران زیاد و بی نظیرشه . ای کاش مسئولین ما بیشتر به فکر مردم بودند و به خاصه به حقشون نسبت به پیشرفت پرسپولیس احترام میذاشتند .
دقیقا منظورش پسر علی عبده هست و امکان نداره با شرایط موجود کشور این باشگاه رو به دست صاحب اصلیش یعنی پسر عبده بدن
آقای انصاری فرعزیزشماهم به فکرمنافع خودتون بودیدوهستیدازاینکه شماوبرادرانتون ۴۰سال سابقه مدیریتی درباشگاه تکاوروپرسپولیس داریدشکی نیست وازخدمات شماربه فوتبال ایران وپرسپولیس نمیشه به سادگی گذشت امامگرشمابعدازپایان مدیریت خودتون چه مشکلاتی بوجودامدبرای شماوتیم پس همه به نعع خودشوچکش میزنن البته مدیرخوبی چون عابدینی که اگر۲سال دیگه برسرکاربودالان تیمی داشتیم درحدواندازه باشگاههای ژاپن وکره اماافسوس که فرهنگ شایسته سالاری هنوزجانیافتاده
خصوصی سازی رو بیخیال ،خبر اومده میگن امروز فیفا کیسه سوزون داشته ، فقط خدا کنه واقعیت داشته باشه
تنها راه فعلا سپردن این دوباشگاه به مدت ۳ تا ۵ سال به همراه اول و ایرانسل است که بعنوان اسپانسر فعالیت میکنند آن موقعه دستشان بازتر است تا هزینه کنند و رقابت بین این دوشرکت
هم بیشتر میشود تا اینکه بعنوان اسپانسر مشترک این دو باشگاه باشند همانگونه که تراکتورسازی و سپاهان و ذوب آهن و فولاد و سایپا زیر مجموعه کارخانجات و شرکتها هستند و راحت نسبت به شرایط هزینه میکنند….. البته نالیدن آنها هم با هزینههای باشگاه در این هیجده دوره همخوانی نداشته است.
خفه بابا چشم همتون دنبال پرسپولیسه شما پیشکسوتها…
خحالت بکشید گند زدید توی پرسپولیس جمع کنید برید دیگه همتون امتحان پس داده اید