مصاحبه ها

خوردبین: بعد از۳۰ دقیقه انتظار عرب من را به اتاقش راه نداد/ یعنی چه برانکو در پرسپولیس برانکو شد؟

پرسپولیس نیوز: پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت:‌این چه حرفی است که ایرج عرب گفته برانکو در پرسپولیس برانکو شد چرا که او قبل از حضور در ایران هم مربی مطرحی بود.

محمود خوردبین در خصوص شرایط تیم پرسپولیس در آستانه لیگ برتر گفت: من در روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها در جریان وضعیت پرسپولیس قرار دارم و از درون تیم مطلع نیستم. آقایان کاری کردند که نمی‌توانیم به باشگاه خودمان نزدیک شویم. اما فکر می‌کنم امسال کار سختی پیش روی بازیکنان قرار داده شود. امسال به پرسپولیس کمک که نشده هیچ بلکه به ضررش هم کارهایی انجام شده است.

وی در مورد اینکه منظورش از اینکه اجازه ندادند او به پرسپولیس نزدیک شود، چیست افزود: خیلی واضح است. آن روز من نزدیک ۳۰ دقیقه پشت در اتاق ایرج عرب منتظر ماندم تا به اتاقش بروم اما در حالی که خیلی‌ها به دفتر او رفتند و آمدند اما من را به اتاق او راه ندادند و انگار او برای همه وقت داشت جز من! من هم که دیدم او برای من وقت ندارد بعد از ۳۰ دقیقه معطلی از باشگاه رفتم.

خوردبین تصریح کرد: من از وزیر ورزش یک سؤال دارم؛ چطور فردی که فقط ۶ ماه است به باشگاه آمده باید یک دفعه مدیرعامل باشگاه شوند؟ به جز آقایان کاشانی و نبی کسانی که در هیأت مدیره پرسپولیس هستند چیزی از فوتبال نمی‌دانند.

وی درباره اینکه نظرش در باره ماندن یا رفتن ایرج عرب از مدیرعاملی پرسپولیس چیست، خاطرنشان کرد: به نظرم عرب از پرسپولیس استعفا بدهد و برود بهتر است به شرطی که وزیر ورزش یک نفر را از قوطی در نیاورد و مدیرعامل باشگاه کند!

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص شناختش از کالدرون هم افزود: من از کالدرون شناختی ندارم اما حس می‌کنم می‌تواند در پرسپولیس موفق شود به شرطی که به او کمک کنند.

خوردبین در مورد جدایی برانکو از پرسپولیس گفت: واقعا برانکو یک فرد استثنایی بود و دیگر تکرار نمی‌شود. اگر قصد داشتند برانکو را از تیم جدا کنند باید با او رفتار خوبی می‌کردند و به نظرم اصلا رفتار خوبی با برانکو نشد.

وی درباره اظهارات ایرج عرب که گفته بود برانکو در پرسپولیس برانکو شد، ادامه داد: این چه حرفی است که آقایان می‌گویند؟ برانکو پیش از این در تیم‌های بزرگی مربیگری کرده و حتی در جام جهانی سرمربی ایران بود و او قبل از حضور در پرسپولیس برای خودش اسم و رسمی داشت اما در پرسپولیس خیلی بیشتر محبوب شد. او به بازیکنان جوان بها می‌داد و آنها را مطرح می‌کرد. برانکو با وجود آنکه مربی بسیار مطرح و بزرگی بود اما هیچ گاه فخر فروشی نمی‌کرد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
11 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
هلیا

ایرج عرب باید گم بشه ازپرسپولیس بره بیرون
محمودخان اسطوره بزرگ خیلی مردی
این عرب نامرد بی شرف رو رسواکن

6قدیم

یک بارنشداینهاتوباشگاه بدون پست باشن وازتیم حمایت کنن،همش غرمیزنن،آقاجان شماپیشکسوت هستی احترامت واجبه ولی بیزحمت بروپیش افشین باتعصب درس حمایت وتعصب یادبگیر.تمام

سلمان

تو نمونه بارز اونهایی هستی که پرسپولیس رو تا وقتی پست داری میخوای اگرنه وقتی نباشی حکایت کفتار رو پیدا میکنی اولا میخوام بدونم تو از علی پروین بزرگتری برا پرسپولیس که یک صدم تو توقعی نداره در ضمن اصلا عرب بد و وصله ناجور اما اگر کتمان کنی که برانکو‌صدقه سر پرسپولیس بزرگ مجدد مشتری دار شد و اسمش سر زبونها افتاد یا از حماقتته یا از همون کفتار بودن.

وحيد

اقای خوردبین با تمام احترامی ک براتون قائلم ،ما نمیگیم که برانکو هیچی نبود اما اینو ب جرات میتونیم بگیم که قبل پرسپولیس و بعد پرسپولیس خَیلی تغییر کرد،چطور قبل. پرسپولیس بیشتر از یک سال بود که تیم نداشت ولی بعد پرسپولیس به یه تیم دیه پیوست؟!چرا الان نمیتونه نتیجه بگیره و هوو میشه؟؟!بله برانکو بخاطر هوادارای پرسپولیس و تیم پرسپولیس اون جایگاه رسید،اینجا وقتی رامینو گذاشت کنار همه ازش حمایت کردیم،و مدیران هم نتونستن بندازنش بیرون،ولی الان تَو الأهلی میگه فلانی رو نمیخوام باشگاه میگه باید باشه تَو تیم،چون هوادار هوش میکنه مدیریتم ادم حسابش نمیکنه،بعدشم اقای خوردبین،پیشکسوتی احترامت وأجب،اما دیه پرسپولیس به عقاید جوونا بیشتر از شماها نیار داره امثال مهدوی کیا هاشمیان علی کریمی پیروانی که به فوتبال روز دنیا مسلط ترن،هیئت مدیره پرسپولیس اینها باشن هوادار با خیال راحت به حساب باشگاه پول میفرسته،اونوقت اگه هوادار کمک نکرد انتقاد کنین

حمیدرضا

دقیقا این حرف درسته که آقای برانکو رو پرسپولیس برانکو کرد
خواهش دست از سر نیم واقای عرب بردارین
همه اش انتقاد .باید چکار میگرده ،که نکرده
آقای عرب محکم به کارتون ادامه بدین
دوستان فقط حمایت

پرسپولیس ۷

عرب مدیری خوبی نیست قبول ولی تو رو خدا این پیشکسوتا دس بردارین از سر پرسپولیس اخه کجای باشگاههای بزرگ‌اروپایی حتما پیشکسوت هست تو باشگاه کجا مدیرعامل شدن به ولله ک نشدن نه سرمربی شدن ن کمیته فنی رفتن ن سرپرست تو ک بیس سال سرپرست بودی ول کن دیگه اگه هوادار پرسپولیس !!!!!مدیرعامل باید یکی مث دادکان یا محمدحسن انصاری فرد باشه..سرپرست هم یا پیروانی .

بهرام

پیر شدی؟ ضعیف شدی؟ کارایی ت پایینه؟ عیب نداره هر طوری که باشی بازم اسطوره ای، بزرگی، تاج سر همه هوادارهایی، درد و بلا ت بخوره بجون عرب و هیت مدیره ، تاج سرمونی آقا سرورمونی اسطوره

Saber

سالاری محمود خااان

محمد

کاری با رفتار اشتباه عرب ندارم ولی کاش پیشکسوتای محترم بدونن باشگاه ملک شخصی اونا نیست.
“آقایان کاری کردند که نمی‌توانیم به باشگاه خودمان نزدیک شویم.” !!!!!!

فوادفرشادزاده

مابرانکورودوست داشتیم وازته دل دوست خواهیم داشت.ولی این دلیل نمیشودک الان بشینیم براتیممون عشقمون زندگیمون داروندارمون پرسپولیسمون حاشیه درست کنیم مرددوست داشتنی محمودخان خوردبین.لطفابیای همه دست ب دست هم بدیم پرسپولیسوب سمت جلووبرای قهرمانی های پی درپی هدایت کنیم‌.حاشیه توتیم نداریممممممممم.خلاص

قرمز

دوباره شروع بازی هاشد دشمنان دوست نماشروع کردند به مصاحبه های کذایی آقای خردبین شما آن موقعی هم که بازی میگردی نیمکت نشین بودی توبایک دیپلم ویالیسانس کشاورزی پنجاه ساله که به پرسپولیس آویزون هستی تمام هستی توازپرسپولیس است حالاطلبکاری؟عرب کارداشته باتوملاقات نکرده مگرتوکه هستی؟ به کوری چشم دشمنان پرسپولیس باحاشیه های امثال تو تکان نمیخوره.بروبرس به زندگیت

دکمه بازگشت به بالا