اخبار لیگ برتر و حذفی

اعلام آرای انضباطی|جریمه ۲۰۰ میلیونی برای پرسپولیس و تراکتور

پرسپولیس نیوز: کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های مختلف صادرکرد.

 به نقل از سایت رسمی فدراسیون، دیدار تیم‌های سایپا و نساجی مازندران از هفته سوم رقابتهای لیگ برتر برگزار و از سوی تماشاگران تیم نساجی مازندران تخلفاتی مبنی بر فحاشی به داور مسابقه رخ داد. این تیم به پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است.

مسابقه تیم‌های پرسپولیس تهران و صنعت نفت آبادان برگزار و از سوی تماشاگران تیم پرسپولیس تخلفاتی مبنی بر ورود به زمین بازی، تیم پرسپولیس به پرداخت ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است.

دیدار تیم های ذوب آهن و تراکتورسازی تبریز برگزار و از سوی داور به ۵ بازیکن تیم تراکتور سازی تبریز کارت زرد داده شد. تیم تراکتور سازی تبریز به پرداخت ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
مهران

انصافا از وقتی انصاری فرد اومده تموم کارها رو غلطک افتاده و بنده خدا شبوروز دوندگی داره تا کارهای باشگاهو تیمو اسپانسرو درست کنه.
خداییش از عرب چیز خاصی ندیدیم و خیلی خنثی عمل میکردو اگه تجمعات هواداران جلوی باشگاه نبود الانم عرب مدیرعامل بود.
اما خوبیه انصاریفرد اینه که چون مدیر ورزشی بود چم و خم کارو میشناسه و خودشم که فوتبالی بوده خیلی کمک حال باشگاس.
کیف میکنم که قشنگ داره از حق باشگاه دفاع میکنه و جلوی تموم ظلمایی که به پرسپولیس میشه یه تنه می ایسته.
کلا با اومدنش امیده خاصی تو تیمو کادرفنی ایجاد شده، چون عرب خیلی برش نداشت.
راستی هواداران خواهشا بازی سپاهان ورزشگاه و پر کنن تا هم تیمو کادر فنی و هم مدیریت پشتشون گرم بشه و با قدرت بیشتر کارشونو ادامه بدن.
یاحق

دکمه بازگشت به بالا