لیگ قهرمانان آسیا

حاشیه های پرسپولیس &#۸۲۱۱; بنیادکار ۲ / تخلف ازبک ها در نشست خبری

پیگیری وضعیت علی کریمی

مرجع خبری پرسپولیس : مسئولان ورزشگاه جار ازبکستان اجازه ندادند مدیر رسانه‌ای پرسپولیس در کنار علی دایی در نشست خبری حضور داشته باشد.

 

منصور بیک محمدلو که مدیر روابط عمومی و مدیر رسانه‌ای پرسپولیس امروز اجازه پیدا نکرد در نشست خبری بعد از بازی با بنیادکار در کنار علی دایی بنشیند.

این اتفاق باعث شد بیک محمدلو سالن نشست خبری را ترک کند اما گفته می‌شود جریمه‌ای در انتظار مسئولان تیم بنیادکار خواهد بود زیرا طبق قانون مدیر رسانه‌ای باید در کنار سرمربی تیم حضور داشته باشد.

 

خبرنگاران ازبک در مورد وضعیت علی کریمی از خبرنگاران ایرانی سؤال می‌کردند.خبرنگاران ازبک در جریان بازی پرسپولیس و بنیاد کار از خبرنگاران ایرانی در مورد وضعیت علی کریمی در تیم شالکه آلمان سؤال می‌پرسیدند. او پیش‌تر با پیراهن پرسپولیس برابر این تیم به میدان رفته بود.

* علی دایی در نیمه دوم کت و شلوار خود را در آورده بود و با لباس ورزشی کنار زمین و نیمکت پرسپولیس حضور داشت.

* تماشاگران بنیادکار تا دقیقه ۹۰ تیم‌ محبوبشان را به شدت تشویق کردند.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها