رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت، نگاه موجود به تیم‌های پرسپولیس و استقلال چنان است که گویا این دو باشگاه فرزندان ناتنی ورزش هستند.

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با حضور حسین شهریاری سرپرست صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان و رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس برگزار شد. در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه از توجه ویژه مسئولان حزب نسبت به ورزش سخن به میان آورده و اظهار امیدواری کرد تغییرات در رأس ورزش کشور و انتخاب کیومرث هاشمی به‌عنوان وزیر ورزش بتواند تحولات جدی و مؤثر در راستای پیشبرد اهداف تربیت بدنی ایجاد کند. وی همچنین بر هماهنگی و تلاش مضاعف مجموعه‌ها و ادارات تابعه همگام با سیاست‌های وزیر جدید تأکید کرد.

در ادامه این نشست، اعضای کارگروه ورزش، دیدگاه‌ها، نقطه نظرات و دغدغه‌های خود را در باب حوزه مسئولیت میهمان جلسه بیان کردند. در همین راستا مباحثی چون لزوم هدف‌گذاری فعالیت‌های صندوق با توجه به تأکید سرپرست وزارت ورزش مبنی بر حمایت مضاعف از پیشکسوتان، دلایل و چرایی اختلافات به وجود آمده بین صندوق حمایت و فدراسیون پزشکی ورزشی، فقدان عملکرد سیستماتیک صندوق، مسائل و مشکلات مالی تیم پرسپولیس، وجود پاره‌ای ناهماهنگی‌ها در امور فنی باشگاه و مواردی از این دست مورد توجه قرار گرفت.

حسین شهریاری به‌عنوان آخرین سخنران جلسه ضمن اظهار امتنان از حضور در نشست اعضای کارگروه ورزش ابتدا به سابقه آشنایی و همکاری خود با حزب موتلفه اسلامی اشاره کرد و سپس در ارتباط با مباحث مطرح شده، گفت: با توجه به حساسیت‌های موجود ابتدا شمه‌ای از مسائل مربوط به باشگاه پرسپولیس را بیان می‌کنم و سپس به دغدغه دوستان در ارتباط با صندوق می‌پردازم. واقعیت این است که نگاه موجود به تیم‌های پرسپولیس و استقلال چنان است که گویا این دو باشگاه فرزندان ناتنی ورزش هستند. از جمع 16 تیم حاضر در لیگ هرکدام به نوعی غیرمستقیم از کمک‌های دولتی بهره‌مند می‌شوند، جز دو تیم استقلال و پرسپولیس که از این کمک‌ها بی‌بهره‌اند. دست‌مان هم بسته است و قدرت مانور نداریم تا بتوانیم به طرق دیگر تأمین مالی بشویم. در کوتاه‌مدت امکان تأمین درآمد مستمر وجود ندارد، در گذشته هم درآمد مستمر وجود نداشته، در نتیجه بدهی انباشته برجای گذاشته شده است. ما که آمدیم باشگاه میلیاردها بدهی داشت و از طرفی سازمان لیگ برای ما سقف بودجه تعیین کرده که این رقم امسال 350 میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: ما توانستیم از بابت تبلیغات پیراهن حدود 160 میلیارد جذب کنیم. وزارت ورزش و وزارت اقتصاد هر دو مدعی تیم‌های آبی و قرمز هستند، اما هیچکدام کمترین حمایت مالی نمی‌کنند. اگر واقعاً پرسپولیس و استقلال به آنها تعلق دارد چرا حمایت نمی‌کنند؟ تحت این شرایط چه کار می‌توان کرد؟ باشگاه‌های عربستانی با 400 یا 500 میلیون یورو تیم بسته‌اند و ما با حدود هفت میلیون! در موضوع پخش تلویزیونی هم چیزی دست‌مان را نمی‌گیرد. در مسئله سهام تیم نیز ما دخالتی نداریم و سازمان خصوصی‌سازی پیگیر کار است و تا الان تنها 10 درصد واگذار شده. حرف آخر اینکه تا زمانی که تکلیف پرسپولیس در موارد مورد اشاره روشن نشود وضعیت باشگاه تغییر چندانی نخواهد کرد.

سرپرست صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان در بخش دیگری از توضیحات خود با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در این بخش تصریح کرد: زمانی که صندوق حمایت برای اولین بار راه افتاد منابع خوبی داشت که سال اول به اغلب قهرمانان هدایایی تخصیص یافت. همان زمان اساسنامه‌ای برای صندوق نوشته شده بود، اما تا چند ماه پیش اقدامی جهت تصویب آن صورت نگرفته بود که ما پیگیر مسئله شدیم و فرستادیم هیئت دولت و تصویب شد و به شورای محترم نگهبان ارسال شده است. فکر می‌کنم در آینده نزدیک مصوب خواهد شد. از سویی باید اذعان کنم بودجه صندوق طی نزدیک به دو دهه افزایش قابل توجهی نداشته به‌عنوان مثال سال گذشته حدود 32 میلیارد بودجه داشتیم. با توجه به پیگیری‌هایی که انجام شد این مبلغ را به‌طوری قابل توجه یعنی تا دو برابر افزایش دادیم. طی صحبت‌هایی که با مجلس محترم داشتیم قرار شده رقمی حدود 100 میلیارد هم از این طریق جذب کنیم. زمانی که من آمدم اغلب شرکت‌های پشتیبان صندوق زیان‌ده بودند و سعی شد ضمن بررسی جوانب کار، پیگیر رفع مشکلات باشیم. در همین راستا توانستیم برخی از اموال و املاک شرکت‌ها را احیا و تبدیل به احسن کنیم تا به نوعی حامی صندوق باشند.

شهریاری ادامه داد: مسیر دیگری که می‌تواند مبالغ قابل توجهی برای صندوق آورده داشته باشد همان طرح کارت بیمه حوادث است که البته مورد بحث فدراسیون پزشکی قرار گرفته است. به همین دلیل مقاومت‌هایی صورت گرفت در حالی که آنها می‌توانند همانند دیگر فدراسیون‌ها از حمایت‌های وزارت ورزش برخوردار باشند و اجازه دهند صندوق با جذب منابع قابل توجه، پیشکسوتان و قهرمانان را به‌طور جدی مورد حمایت قرار دهد. رقمی که الان به قهرمانان و پیشکسوتان تخصیص داده می‌شود چندان زیاد نیست به طوری که این رقم برای عده‌ای از چهره‌های شاخص بسیار ناچیز به نظر می‌رسد، زیرا اصولاً آنها نیازی به دو میلیون تومان ماهیانه ندارند به همین دلیل ضرورت حکم می‌کند حمایت صندوق معطوف به اکثریت پیشکسوتان باشد و رقم دریافتی آنان بیشتر شود. تا امروز نیز هر کدام از بزرگ‌ترهای ورزش نیاز به درمان داشته یا با مشکلاتی روبه‌رو بوده، بدون توجه به سقف دریافتی مورد حمایت قرار گرفته‌اند. من امیدوارم در آینده شرایط صندوق بهتر شود و بتوانیم در حد انتظار و جایگاه پیشکسوتان عزیز از آنها حمایت و پشتیبانی کنیم.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)