مرجع خبری پرسپولیس : مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: حضور تيم ديگري با نام پرسپوليس در ليگ برتر فقط يك خيال است.
مصطفي شكري درباره اينكه گفته ميشود اسماعيل وفايي يكي از خريداران تيم فوتبال راهآهن است و قصد دارد اين تيم را با نام پرسپوليس در ليگ برتر شركت دهد، اظهار داشت:
ما با اسماعيل وفايي يك بحث حقوقي داريم به همين دليل داد خواست خود را عليه شركت ايشان اعلام كردهايم كه چرا سوءاستفادههاي نابجا ميكنند.
وي افزود: پرسپوليس متعلق به آحاد مردم است و قابل مصادره نيست. در مقطعي آمدند و شركت پرسپوليس تاسيس كردند. 49 درصد اين شركت متعلق به سازمان تربيت بدني بوده و بعد از چند سال در شرايط غير قانوني اين 49 درصد به اشخاص مختلف واگذار شده كه در حال پيگيري آن هستيم.
مدير حقوقي پرسپوليس تاكيد كرد: حضور تيم ديگري با نام پرسپوليس در ليگ برتر فقط ميتواند يك آرزو و خيال باشد تا واقعيت. ما اين موضوع را به جديت پيگيري خواهيم كرد و دست افرادي كه در فرآينده غيرقانوني، سهامهاي اين باشگاه را به اشخاص فروختهاند رو خواهيم كرد تا با آنها برخورد جدي شود.
اخبار مرتبط:
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)









Monday, 8 December , 2025