طی ۲۴ ساعت اخیر شایعه شد که وحید امیری به دلیل مصدومیت نمی تواند در تمرینات گروهی پرسپولیس شرکت کند.
حتی گفته شد امیری فعلا نمی تواند در تمرینات حاضر شود و حتی ممکن است که شروع لیگ را از دست بدهد.
پیگیری ها اما در این خصوص نشان می دهد مصدومیت امیری جدی نیست و او از امروز به تمرینات گروهی پرسپولیس اضافه خواهد شد. کاپیتان دوم سرخ پوشان که قرار بود از پرسپولیس جدا شود، در نهایت در این تیم ماند و قراردادش را تمدید کرد. وحید در اردوی ترکیه هم حضور داشت ولی در آخرین روزهای حضور پرسپولیس در ترکیه، مچ پای امیری آسیب دید و همین موضوع باعث شد تا وحید چند روز نتواند در تمرینات حضوری فعال داشته باشد.
امیری درد داشت و از همین رو با تیم پزشکی پرسپولیس کار می کرد تا بتواند زودتر مصدومیت را پشت سر بگذارد. آنطور که شنیدیم مصدومیت امیری به پایان رسیده و مشکلی برای حضور در تمرینات گروهی پرسپولیس ندارد. قرار است امیری تمریناتش را از امروز شروع کند و مشکلی برای همراهی پرسپولیس در شروع لیگ نخواهد داشت.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)









بنده و چندی از هواداران فهیم قبل از همه این حرفا گفتیم قرارداد با امیری یعنی دور ریختن پول باشگاه و اشغال یک جا….در آن زمان تعدادی از هواداران جوگیر و خود شیرین کن (( واسه چه کسی من نمیدونم)) به مخالفت پرداختند و میگفتن امیری حتما باشه و باشگاه هم در آخر دل به دل این جماعت جوگیر (خ…م) داد و با امیری بستن….
من نمیدونم کسانی که تو باشگاه تصمیم میگیرن رو چه اصولی به این آقا باز فرصت میدم ولی یکی از بهترینهای لیگ (( گیورگی گلسیانی)) رو رد میکنن….