مدافع ملی پوش پرسپولیس همچون دو هم‌تیمی خارجی به دلیل مصدومیت از ترکیب امروز سرخپوشان در هفته اول لیگ برتر فوتبال دور ماند.

تیم فوتبال پرسپولیس در حالی امروز مقابل فجر شهید سپاسی شیراز قرار می‌گیرد که چند بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت نمی‌توانند در ترکیب قرار بگیرند.

مرتضی پورعلی گنجی که به دلیل آسیب از ناحیه بینی با ماسک مخصوص تمرین می‌کند مجوز بازی پیدا نکرد تا همچون اوستون ارونوف و سرژ اوریه از لیست تیم خارج شود. درباره بیفوما و سرژ اوریه گفته می شود علاوه بر مصدومیت هنوز ITC این دو بازیکن هم دریافت نشده است و مشکل محرومیت بیفوما هم هنور رفع نشده است.

از طرفی محمد عمری به دلیل مصدومیت و حسین ابرقویی به دلیل محرومیت بازی با فجرسپاسی را از دست دادند.

همچنین هاشمیان تصمیم دارد با وجود حضور سردار دورسون در لیست این تیم از او در ترکیب امروز استفاده نکند تا نشان دهد نسبت به حضورش در لیست خروج اصرار دارد.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)