کارشناس داوری فوتبال کشورمان درباره قضاوت پیام حیدری در دیدار سپاهان – پرسپولیس به اظهارنظر پرداخت.
نادر جعفری در گفتوگو با تسنیم، در مورد قضاوت پیام حیدری در دیدار سپاهان – پرسپولیس در چارچوب هفته دوم لیگ برتر اظهار داشت: با توجه به اینکه بازی باکیفیت بود و همچنین از اهمیت زیادی برخوردار بود، حیدری قضاوت بسیار خوبی داشت. او نشان داد که یکی از داوران طراز اول ایران است.
وی ادامه داد: در نیمه اول، یک صحنه مشکوک در محوطه جریمه پرسپولیس رخ داد که به درستی ادامه بازی اعلام شد. در صحنهای دیگر هم پشت محوطه جریمه سپاهان یک صحنه مشکوک دیگر رقم خورد که این برخورد هم به درستی خطا اعلام نشد و تصمیمات حیدری درست بود.
کارشناس داوری فوتبال کشورمان یادآور شد: حُسن ویژهای که حیدری در این بازی داشت، این بود که او تمرکز خیلی بالایی داشت که به او کمک میکرد در لحظات حساس تصمیمات خوبی بگیرد.
جعفری درباره دو صحنه مشکوک به پنالتی در لحظات پایانی مسابقه نیز تصریح کرد: خوشبختانه او با کمک VAR در این دو صحنه تصمیم درستی گرفت، چون هر دو برخورد در محوطه جریمه دو تیم خطایی نبود و پنالتی نباید گرفته میشد. در کل اعضای تیم داوری در این دیدار حساس و پربرخورد قضاوت خوبی داشتند.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)









داوراهمیشه هوای سپاهنوجلوی پرسپولیس داشتن.خوب شدکه گل زدیم وگرنه حتمایه چیزی پیدامیکردن تاپرسپولیس ببازه.میگن توپ روزده کجاتوپ روزد؟اگه زده بودچرامسیرتوپ عوض نشد.یه عده داورموفنگی شدن کارشناس وفکرمیکنن مردم کورن.یک لحظه پاش همراه باپای بازیکن به توپ هم خورد.نگاه نمیکنن که ضربه چه شدتی داشت.پای شکاری ورم کرده میگن اول توپوزد.
اگه پنالتی روی شکاری برعکس اتفاق افتاده بود و مشابه همین خطا روی بازیکن سپاهان شده بود شک نکن حیدری فورا اعلام پنالت میکرد ولی پنالتی ما در نقش جهان گم شد چرا که یک صفر جلو بودیم