ترکیب تیم پرسپولیس برای دیدار دوستانه با مس رفسنجان از سوی این باشگاه اعلام شد.

تیم پرسپولیس در دیداری دوستانه به مصاف مس رفسنجان رفته تا شرایط خود را برای بازیهای بعد از فیفادی آماده کند و بازیکنان این تیم در شرایط بازی قرار بگیرند. امروز تعداد زیادی از بازیکنان به دلیل حضور در تیم ملی بزرگسالان، امید و همچنین اورونوف و باکیچ به خاطر بازی در تیمهای کشور خود بازی نمی‌کنند.

امیررضا رفیعی، مرتضی پورعلی گنجی، حسین ابرقویی، فرشاد احمدزاده، میلاد محمدی، میلاد سرلک، سروش رفیعی، رضا شکاری، تیوی بیفوما، مجتبی فخریان، امین کاظمیان.

باتوجه به غیبت پیام نیازمند، امیررفیعی در ترکیب قرار گرفته است. همچنین در شرایطی که سرژ اوریه دچار مصدومیت شده و همچنین یعقوب براجعه در تهران حضور ندارد و سهیل صحرایی هم در اردوی تیم ملی امید است، فرشاد احمدزاده به همراه میلاد محمدی مدافعان کناری پرسپولیس هستند.

در خط میانی میلاد سرلک و سروش رفیعی به همراه رضا شکاری دیده می‌شوند. در این پست محمد خدابنده‌لو دچار مصدومیت است و بازی نخواهد کرد. تیوی بیفوما، مجتبی فخریان و امین کاظمیان هم مثلث خط حمله را تشکیل می‌دهند.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)