پیشکسوت پرسپولیس گفت: پرسپولیس هر چند بازی زیبایی برابر پیکان ارائه نداد اما ۳ امتیاز شیرینی گرفت که در ادامه لیگ به نفعش خواهد بود.
مرتضی کرمانی مقدم در گفت و گو با ایسنا، در ارزیابی از عملکرد تیم پرسپولیس برابر پیکان اظهار کرد: بازی جذاب و تماشاگر پسندی نبود و فقط هر دو تیم می جنگیدند بدون این که بازی زیبایی را ارائه دهند.
وی افزود: پرسپولیس بعد از این که در نیمه اول توسط اورونوف به گل رسید که از نان شب برای پرسپولیس واجب تر بود و ۳ امتیاز شیرین را کسب کرد، در نیمه دوم فقط تلاش می کرد از گل خود محافظت کند و گل نخورد به همین خاطر شاهد بازی زیبا و جذابی از تیم پرسپولیس در نیمه دوم نبودیم.
کرمانی مقدم گفت: بعدا متوجه می شوند این ۳ امتیاز چقدر در ادامه لیگ به آن ها کمک خواهد کرد و در ارتقای جایگاه پرسپولیس در جدول بسیار موثر است.
این پیشکسوت پرسپولیس افزود: چون تراکتور مساوی کرد از هر لحاظ این ۳ امتیاز به نفع پرسپولیس خواهد بود شاید بازی زیبایی ندیدیم اما ۳ امتیاز منطقی و شیرینی را دریافت کرد.
او تصریح کرد: بعد از تغییر سرمربی شوک خوبی به پرسپولیس وارد شد و به چنین شوکی نیاز داشت تا امتیازات از دست رفته را با حضور اوسمار جبران کند که نتیجه کار راضی کننده است.
کرمانی مقدم خاطرنشان کرد: اگر هاشمیان کمی دقت می کرد الان باید پرسپولیس در صدر جدول بود. به هر صورت تغییرات در پرسپولیس به موقع انجام شد و به خوبی هم جواب داد.
او در پاسخ به این پرسش که چقدر امیدوار هستید که پرسپولیس خود را به عنوان مدعی قهرمانی مطرح کند، گفت: در حال حاضر اکثر تیم ها از جمله تراکتور، سپاهان و استقلال مدعی قهرمانی هستند و الان زود است که بگوییم برای قهرمانی کدام تیم شرایط بهتری دارد و باید صبر کرد.
این پیشکسوت پرسپولیس افزود: به جز اورونوف که یک مهره اصلی و فکر می کنم بهترین خرید پرسپولیس است، بقیه بازیکنان خارجی تا به امروز عملکرد موفقی نداشتند.
او در ارزیابی از تیم پیکان گفت: امروز روز خوبش نبود و تنها ۱۵ دقیقه پایانی تا حدودی حمله می کرد و پرسپولیس نیز فقط به دنبال حفظ ۳ امتیازش بود تا گل نخورد، پیکان برابر پرسپولیس بازی خوبی به نمایش نگذاشت و مثل دو بازی قبلش نبود.
کرمانی مقدم در پایان ضعف تیم پرسپولیس را در خط حمله عنوان کرد و گفت: از همان ابتدای لیگ گفتم پرسپولیس ضعف بازیکن فوروارد دارد و تنها با علیپور نمی توانیم تا پایان فصل جلو برویم. همچنین باید یک هافبک طراح مثل سروش رفیعی نیز اضافه شود.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)









بله متاسفانه هاشمیان امتیازات مفتی از دست داد،،تو نقل و انتقالاتم که هاشمیان و درویش کمر تیمو شکوندن و هاشمیان به هوادار دلسوز که ازشون انتقاد میکرد میگفت دژمن پرسپولیس،اخلاقم برخلاف گفته شماها،هاشمیان درصدی اخلاق مدار نیست،کسی که کاسه لیس و دستماله،بخل و حسد فراوان داره و دندون گرد و پول پرسته،از کی تا حالا همچین آدمی شده الگو اخلاقی!!!!،در کل دم اوسمار گرم واقعا باید بهش خسته نباشید گفت