سرمربی مس رفسنجان به دنبال جذب مجتبی فخریان مهاجم جوان پرسپولیس است و پیشنهاد این باشگاه به سرخپوشان رسیده است.
مس رفسنجان در ادامه تلاش بزرگ خود برای فرار از قعرنشینی و دستیابی به امتیازات مناسب در نیم فصل دوم تحت هدایت مجتبی جباری، اکنون به دنبال جذب مهاجم جوان پرسپولیس است.
مجتبی فخریان که در پنجره تابستانی موردتوجه پرسپولیس قرار گرفته بود، نتوانست شرایط مناسبی برای فرصت حضور در ترکیب این تیم به دست بیاورد.
فخریان اکنون با پیشنهادات از سوی دیگر باشگاهها برای دریافت رضایتنامه یا قرارداد قرضی مواجه شده است.
اکنون اما پیشنهاد جدیتر از مس رفسنجان به باشگاه پرسپولیس ارائه شده است. مجتبی جباری برای تقویت خط حمله خود درخواست رسمی جذب این مهاجم را به پرسپولیس ارائه داده و خواستار جذب وی به صورت قطعی یا قرضی شده است.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام سایت شوید(کلیک کنید)







اگر این بازیکنای جوون برن خاک بر سر مدیریت باشگاه.
تیم ما شده تیم پیشکسوتان عزیزان
به تیمی بازیکن بدید که بشه ازشون بازیکن گرفت
اگر آلومینیوم خواهان فخریان هست میشه باهاشون معامله کرد انتقال قرضی فخریان به آلومینیوم با مبلغی پول و جذب بهرام گودرزی
مثل تیمهای دیگه ی روز بگین میشه ی روز بگین نمیشه