با اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت باشگاه های چادرملو، سپاهان و پرسپولیس علیه بازیکن تیم ملوان رد شد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، رای دعوی باشگاه های چادرملو، سپاهان، پرسپولیس به طرفیت ملوان به شرح زیر است:

در خصوص شکایت باشگاه های چادرملو اردکان، سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران علیه باشگاه ملوان بندرانزلی مبنی بر استفاده از بازیکن غیرمجاز به نام آقای سینا خادم پور با توجه به اینکه بازی باشگاه های شاکی مقابل تیم طرف شکایت به ترتیب در تاریخ های ۱۴۰۴/۰۶/۲۲، ۱۴۰۴/۰۵/۲۸ و ۱۴۰۴/۷/۳ برگزار گردیده و تیم های چادرملو، سپاهان و پرسپولیس به ترتیب در تاریخهای ۱۴۰۴/۱۰/۲۳، ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ و ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ اعتراض خود را مطرح نموده اند و از طرفی با عنایت به اینکه مستند ثبت نام و صدور کارت بازی برای بازیکن طرف شکایت برگ آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی با وضعیت مشمول غایب صادره از سازمان وظیفه عمومی فراجا بوده که دلیلی بر جعلی و خلاف واقع بودن این مستند ارائه و تحصیل نگردیده و بر همین اساس موضوع از شمول بند ۵ ماده ۶۱ مقرات انضباطی خروج موضوعی داشته و در نتیجه بلحاظ عدم رعایت مهلت ۲۴ ساعت موضوع ماده ۹۰ مقررات یاد شده مستند به ماده ۲۵ مقررات انضباطی قرار توقف رسیدگی صادر میگردد.

رای صادره ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی نزد کمیته استیناف می باشد.

بعد از صدور حکم کمیته انضباطی مبنی بر سه بر صفر دو بازی ملوان مقابل استقلال و تراکتور ، سه باشگاه دیگر هم در این خصوص اقدام کردند اما شکایت آنها رد شد.

باشگاه‌های پرسپولیس، سپاهان و چادرملو اردکان سه باشگاهی بودند که شکایت خود از ملوان را به کمیته انضباطی بردند. در ابتدا به این باشگاه‌ها گفته شد که آنها باید 24 ساعت بعد از بازی شکایت را ثبت می‌کردند، اما ادعای جدید سه باشگاه این بود که شکایت آنها به خاطر جعل مدرک توسط سینا خادم‌پور بازیکن ملوان است.

شکایت دوم پرسپولیس ، سپاهان و چادرملو بازهم از سوی کمیته انضباطی رد شد و به همین خاطر ابوالفضل حسن‌زاده رییس کمیته انضباطی در این خصوص توضیح داد. او گفت :«در این پرونده جعلی از سوی بازیکن صورت نگرفته است. سه باشگاه پرسپولیس ، چادرملو و سپاهان شکایت داشتند، اما جعلی اتفاق نیفتاده وبرگه اعزام به خدمت او از نظر ما مجاز بوده است.»

رییس کمیته انضباطی افزود: «اگر این باشگاه‌ها ظرف 24 ساعت بعد از بازی اعتراض و شکایت می‌کردند، می‌توانستند ملوان را محکوم کنند، اما الان شکایت آنها وارد نیست. شکایت درخصوص جعل محدودیت زمانی ندارد اما شکایت درخصوص بازیکن غیرمجاز باید 24 ساعت بعد از بازی انجام شود.»

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام سایت شوید(کلیک کنید)