مدافع ساحل عاجی با عدم توافق با باشگاه پرسپولیس باعث می شود تا یک سهمیه این باشگاه برای فصل بعد بسوزد.
سرژ اوریه بازیکن ساحل عاجی نیم فصل اول پرسپولیس که با کش و قوس زیاد برای سرخپوشان به میدان رفت این روزها تبدیل به سوژه مهمی شده است.
این بازیکن که بعد از حضور در ایران مشخص شد هپاتیت دارد و باید بیماری او کنترل شود تا بتواند مجوز بازی بگیرد بعد از به میدان رفتن هم نتوانست برای پرسپولیس مثمر ثمر باشد و در نهایت بعد از پایان نیم فصل اول اوسمار به باشگاه اعلام کرد او را نمی خواهد.
باشگاه پرسپولیس هم در خبر رسمی در تاریخ ۱۲ دی اعلام کرد سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده از تیم پرسپولیس جدا شدند.
این باشگاه در حالی این خبر را اعلام کرد که اصلا توافقی بین اوریه و باشگاه برای جدایی صورت نگرفته است. هر چند که مسئولان پرسپولیس در حال حاضر مدعی هستند که این خبر به منزله قطع همکاری این بازیکن با تیم بوده و هنوز در مورد فسخ قرارداد خبر رسمی درج نشده است.
این روزها خبر می رسد که اوریه می خواهد از باشگاه پرسپولیس بابت مطالبات باقی مانده اش شکایت کند. پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس هم تاکید کرده می خواهند از اوریه شکایت کنند.
حدادی اعلام کرد که به اوریه نامه زده شده هنوز بازیکن پرسپولیس است و باید در تمرینات حاضر شود اما او نیامده است. به نظر می رسد باشگاه پرسپولیس بیشتر دست پیش گرفته تا اینکه بخواهد خبر اعلام جدایی او را توجیه کند.
چطور ممکن است بعد از اعلام خبر جدایی، باشگاه پرسپولیس از اوریه بخواهد در تمرین شرکت کند؟ اگر اوریه بتواند در فیفا ثابت کند که حق با اوست باشگاه پرسپولیس هم باید ضرر مالی بدهد و هم اینکه بابت عدم خروج این بازیکن از لیست یک سهمیه خارای فصل بعد از دست بدهد.
عجیب است که باشگاه پرسپولیس در مورد اوریه شفاف سازی درستی هم نمی کند و صحبت ها در همان حد شکایت از این بازیکن باقی مانده است.
باشگاه پرسپولیس همچنین مدعی است که اوریه بیماری خودش را موقع قرارداد پنهان کرده و به همین دلیل برای خود حق شکایت قائل هستند.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام سایت شوید(کلیک کنید)







وقتی یه عده معلوم الحال صاحب اختیار تیمی با ۴۰ میلیون هوادار میشن آخرش این میش۳
بازیکن به خاطر شرایط کشور نیومده، وقتی پرسپولیس ازش شکایت کنه، دیگه دلیلی برای سوزاندن سهمیه پرسپولیس توسط فدراسیون پولکی و فاسد نیست
خدا خیرت نده درویش که این بلا رو سر باشگاه آوردی با پول این بازیکن میتونستیم 1 یا 2 تا بازیکن ایرانی یا خارجی خیلی بهتر از این بیارم حالا اگه فیفا به اوریه حق بده و مثل سال 2018 که بخاطر نبیل باهویی پنجرمون بسته شد و این بار بخاطر اوریه پنجرمون بسته بشه اونوقت جوابگو هستی؟ به نظر من باید مدیر عامل هایی که بد بودند و دورشون تموم شده و هوادارا به شدت ازشون ناراضی بودند و بخاطرشون کلی حرص خوردند باید 2 ماه زندانی بشن پس باید هممون وقتی بازی ها با تماشا گر شدند شعار بدیم درویش باید 2 ماه زندانی گردد اینطوری دیگه هیچ مدیر عاملی نمیتونه به راحتی پول باشگاه رو لقمه حروم کنه
بهتره بنویسید درویش بی همه کس سهمیه رو سوزوند برای دومین بار. بار اولشم بخاطر سمی به اسم نبیل باهویی بود.