اخبار لیگ برتر و حذفی

بلاتکلیفی اعلام سهمیه تیم‌های ایرانی در آسیا و جام حذفی

باوجود اطلاعیه سازمان لیگ برای عدم برگزاری مسابقات لیگ برتر،همچنان درباره سهمیه‌های آسیایی ابهاماتی وجود دارد.

سازمان لیگ فوتبال ایران امروز (شنبه) رسما اعلام کرد ادامه مسابقات بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر به دلیل مشکلاتی که وجود دارد، پس از جام جهانی برگزار خواهد شد.

در این اطلاعیه، اشاره‌ای به وضعیت سهمیه حضور نمایندگان ایران در آسیا نشده است. پیش از این صحبت‌هایی مطرح شده بود که با توجه به اینکه فدراسیون فوتبال باید تا 10 خرداد ماه نمایندگان ایرانی را برای حضور در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا 2 معرفی کند، سه تیم بر حسب جدول ناقص فعلی معرفی می‌شوند.

طرح دیگر این بود که اگر لیگ برگزار نشود، ادامه رقابت‌های جام حذفی از سر گرفته شود تا قهرمان آن به لیگ قهرمانان آسیا 2 برود.

در اطلاعیه سازمان لیگ اما، هیچ توضیحی درباره وضعیت سهمیه‌ها و برگزاری جام حذفی داده نشده است. طبق پیگیری‌ها، مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به این نتیجه رسیده‌اند که برای جلوگیری از حاشیه‌ها، ابتدا فقط موضوع عدم برگزاری لیگ تا پیش از جام جهانی را اعلام کنند و سپس با رایزنی بتوانند کنفدراسیون فوتبال آسیا را مجاب کنند با توجه به وضعیت فعلی کشور، اجازه دهند سهمیه‌ها پس از برگزاری ادامه رقابت‌های لیگ و جام حذفی مشخص شود.

در صورتی که AFC، پیشنهاد ایران را نپذیرد، سازمان لیگ طبق جدول فعلی سهمیه‌ها را معرفی خواهد کرد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا