null

 

بانوان

فرشته کریمی به پرسپولیس پیوست/خداحافظی از فوتسال و انتقال به فوتبال!

کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال زنان کشورمان با خداحافظی از تیم ملی دوباره به مستطیل سبز برگشت.

فرشته کریمی پیتان سالهای اخیر تیم ملی فوتسال کشورمان بعد از چند سال حضور در رده ملی و باشگاهی در فوتسال سرانجام امسال تصمیم گرفت از تیم ملی فوتسال خداحافظی کند و دوباره به مستطیل سبز برگردد.

کریمی که بازیگری خود را در رشته فوتبال آغاز کرده بود بعد از رشته فوتسال را انتخاب کرد و سالها در تیم ملی با تیم ملی فوتسال زنان درخشید اما اکنون تصمیم گرفت دوباره به فوتبال برگردد و برای این برگشت هم تیم باشگاهی پرسپولیس را انتخاب کرده است.

کریمی پس از مشورت نهایی با شهرزاد مظفر سرمربی تیم ملی فوتسال به وی اعلام کرده دیگر قصد حضور در تیم ملی را ندارد و در اردوی اخیری هم که تیم ملی فوتسال زنان تشکیل داده به اردو دعوت نشد.

او فصل گذشته هم قصد داشت به پرسپولیس بپیوندد اما به دلیل برگزایر جام جهانی فوتسال موفق به این قرارداد نشد و در نیم فصل هم تیم باشگاهی او اجازه جدایی نداد.

باشگاه پرسپولیس به زودی از فرشته کریمی رونمایی خواهد کرد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها