عکاسان رایزبرگن را از تمرین پرسپولیس فراری دادند
ویلهام خرادوس رایزبرگن مربی هلندی که گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس است پس از اتمام جلسه در باشگاه، در تمرین این تیم حضور پیدا کرد و به همراه دستیارش نظاره گر تمرین شد.
رایزبرگن گزینه جدید سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس که در اواسط تمرین در زمین جنگلها و مراتع حضور پیدا کرد پس از ۱۰ دقیقه به دلیل ازدحام عکاسان ورزشی که برای عکس گرفتن به سمت او آمده بودند محل تمرین را ترک کرد. او اعلام کرد که قصد بینظمی در تمرینات را ندارد و به همین دلیل از محل تمرین رفت.
رایزبرگن، در پاسخ به همه سوالات به این جمله بسنده کرد:«مصاحبه نمی کنم» سپس برای رهایی از خبرنگاران بعد از ۱۰ دقیقه تمرین پرسپولس را ترک کرد. رایز برگن گزینه اصلی هدایت پرسپولیس است که اگر مخالفتی با استخدام او صورت نگیرد، با پرسپولیس قرارداد خواهد بست، اما اگرچنین اتفاقی رخ ندهد معنایش جز این نیست که اراده مدیرعامل پرسپولیس مقابل نفرات قوی تر شکست خورده است. رایزبرگن با شرایط مالی مشخص، فعلا در انتظار پرسپولیس است.
عکاسان ورزشی تا مقابل خودرو رایزبرگن، او را همراهی کردند و از این مربی هلندی عکس گرفتند. این نکته تعجب رایزبرگن را برانگیخته بود. این مربی در هنگام خروج از زمین تمرین دقایقی با محمد منصوری که به دلیل مصدومیت به صورت اختصاصی تمرین میکرد صحبت کرد.