پرسپولیس نیوز : پیشکسوت پرسپولیس و کارشناس فوتبال ایران گفت: آخرین دیدار دوستانه تیم ملی باید شبیه به نخستین دیدار ما در جام جهانی مقابل نیجریه باشد.

حسین عبدی  در مورد وضعیت اردوی تیم ملی ایران در آفریقای جنوبی گفت: اینطور که من می‌دانم بازی دوستانه مهم ایران در این اردو مقابل تیم ملی موزامبیک بود که متأسفانه این مسابقه لغو شده است. همین مسئله نشان می‌دهد هماهنگی‌های لازم برای برگزاری یک اردوی منسجم انجام نشده است. باید به دنبال پیدا کردن دلیل این اتفاق بود.

وی افزود: از طرف دیگر بازیکنان لژیونر در این اردو حضور ندارند و تیم ملی با بازیکنان داخلی راهی آفریقای جنوبی شده است. کادر فنی با برگزاری این اردو می‌خواهد بازیکنان داخلی را به کیفیت بالایی برساند و می‌توان با برگزاری چند جلسه تمرین پس از حضور بازیکنان لژیونر تمامی تیم را با یکدیگر هماهنگ کنیم. این کار شدنی است و می توان با برگزاری چند تمرین نفرات فعلی حاضر در اردو را با لژیونرها هماهنگ کرد.

عبدی در ادامه با بیان سؤالی مبنی بر اینکه آیا اردوی بلندمدت خوب است یا نه، خاطر نشان کرد: برای این موضوع دو جواب وجود دارد. در دنیای امروز فوتبال از برگزاری اردوی بلندمدت استقبال نمی‌شود. آنهایی که مخالف برگزاری اردوی بلندمدت هستند بر این مطلب تکیه دارند که این اردوها از لحاظ روحی و روانی تأثیر منفی روی تیم می‌گذارد. نکته مثبت اردوی بلندمدت نیز به وجود آمدن هماهنگی و بالا بردن کیفیت جسمانی بازیکنان است. حالا با وجود دو نکته‌ای که اعلام شد باید دید کادر فنی چه برنامه‌ای داشته و اگر بتواند بازیکنان را از لحاظ روحی در این اردوها حفظ کند برداشت خوبی از این اردو داشته‌اند.

کارشناس فوتبال ایران در پاسخ به این سؤال که کارلوس کی‌روش اعلام کرده بازیکنان ایران در لیگ برتر حدود 4 کیلومتر می‌دوند و او قصد دارد با برگزاری این اردو توان بدنی بازیکنان را بالا ببرد و آیا این کار شدنی است، گفت: اینکه بازیکنان 4 کیلومتر می‌دوند را به طور دقیق نمی‌دانم اما فکر می‌کنم میزان دوندگی بازیکنان بیشتر از 4 کیلومتر باشد.

سرمربی تیم ملی می‌خواهد با برگزاری تمرینات بدنسازی فوندانسیون بدن‌ها را بالا ببرد و این مسئله شدنی است. اگر تمرینات به درستی و طبق اصول انجام شود و از آسیب‌دیدگی بازیکنان جلوگیری کنند بدون شک می‌توان توانایی بدنی تیم ملی را بالا برد.

عبدی در ادامه عنوان کرد: در زمانبندی اردوهای تیم ملی باید تمام مسائل مد نظر قرار داده می‌شد. در حالی اردوی تیم ملی در آفریقا آغاز شد که هنوز نماینده‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا بازی داشتند. این مسئله به ضرر تیم ملی و باشگاه‌ها بود چرا که تیم ملی نمی‌توانست با نفرات کامل به اردو برود و باشگاه‌ها هم نمی‌توانستند بازیکنان خود را در اختیار تیم ملی قرار دهند. با یک برنامه‌ریزی بهتر می‌شد جلوی این کار را گرفت اما چون اردوی آفریقا بسیار زود در نظر گرفته شده بود با مسابقات باشگاهی تداخل پیدا کرد و حواشی به وجود آمد. امیدوارم در ادامه تصمیمات به نحوی باشد که کل فوتبال نفع ببرند، همه فوتبال فقط تیم ملی نیست و باشگاه‌ها نیز دارای اهمیت هستند.

کارشناس فوتبال ایران در مورد اردوی تیم ملی در اتریش و دیدار مقابل بلاروس، ترنیداد و توباگو و آنگولا یادآور شد:‌ به نظر من در زمانبندی دیدارهای دوستانه باید به نحوی عمل شود که آخرین بازی دوستانه نزدیک به شرایط اولین دیدار جام جهانی و دیدارهای دوستانه ابتدایی شبیه به دو بازی دوم و سوم تیم ملی در جام جهانی باشد. وقتی بازی دوستانه آخر تیم شبیه به بازی ابتدایی ما در جام جهانی باشد بازیکنان می‌توانند به خوبی شرایط نیجریه را در این دیدار دوستانه شبیه‌سازی کنند. این مسابقه باعث می‌شود بازیکنان با آشنایی کامل روانی و فیزیکی به مصاف حریف خود بروند. این طور که از برنامه تیم ملی مشخص است ذهنیت اصلی کادر فنی روی دیدار مقابل نیجریه است. از قدرت خودمان و آرژانتین آگاهی داریم و تیم ملی بیشتر دنبال کسب امتیاز از نیجریه و بوسنی است.

وی افزود: اردوی آخر تیم ملی در برزیل برگزار می‌شود و با توجه به زمانبندی که مربیان در نظر دارند باید شادابی و روحیه نفرات را حفظ کنند. در بازی‌های دوستانه‌ای که در اردوی آخر تیم ملی در نظر گرفته می‌شود کادر فنی باید دقت عمل زیادی داشته باشد.

پیشکسوت پرسپولیس با تأکید بر اهمیت اردوی اتریش اظهار داشت: در اردوی اتریش بیشترین نظارت روی تیم ملی می‌شود و حریفان ایران در جام جهانی به خوبی ما را آنالیز خواهند کرد. در اینجا هنرمندی کادر فنی خیلی مهم است تا با در نظر گرفتن ترفندهایی دست خود را برای حریفان رو نکنند و تاکتیک‌های اصلی را در مشت‌شان نگه دارند. 3 دیدار دوستانه مقابل بلاروس، ترنیداد و توباگو و آنگولا اهمیت زیادی دارد و می‌تواند تیم ملی را در رسیدن به یک آمادگی مطلوب کمک کند.

عبدی در مورد انتخاب علیرضا رحیمی به عنوان مدیرعامل پرسپولیس اظهار داشت: تغییرات زیادی در کادر مدیریتی پرسپولیس به وجود آمد و همانطور که امیررضا خادم قول داده بود مدیرعامل پرسپولیس روز دوشنبه مشخص شد. حضور افراد اهمیت زیادی ندارد بلکه نوع رفتار و تصمیماتی که اتخاذ می‌شود دارای اهمیت است. شناخت از پرسپولیس و نوع برخوردی که با مشکلات می‌شود بسیار مهم است تا مدیران تیم با تصمیمات خود به باشگاه استرس وارد نکنند به همین خاطر رحیمی کار سختی را در پیش دارد. او باید خیلی سنجیده رفتار کند و تصمیمات درستی بگیرد. پرسپولیس با هر تیم دیگری فرق می‌کند. مدیریت جدید باید تلاش کند تا از ضابطه دوری کرده و به شایسته‌سالاری روی بیاورد. ممکن است در همین راستا انتقادات زیادی به مدیریت وارد شود اما آنها باید چنین رفتاری داشته باشند و در این راستا گام بردارند.

وی تأکید کرد: مدیریت جدید نباید هزینه و سرمایه‌گذاری را قاطی کند. اگر کل بودجه باشگاه هزینه تیم شود فایده‌ای نخواهد داشت. باید زیرساخت‌ها در نظر گرفته شود حتی در جذب بازیکن نیز باید سرمایه‌گذاری کنند و نفراتی را به تیم بیاورند که بتوانند آینده بهتری برای پرسپولیس رقم بزنند. اگر هر کسی در جای خودش استفاده شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و پرسپولیس وضعیت بهتری پیدا می‌کند.
 

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)