باشگاه تراکتور با بررسی آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال شانس کمی برای پیروزی در پرونده دیدار با پرسپولیس دارد و احتمالا نتیجه این دیدار ۳ بر صفر به سود سرخ‌های پایتخت اعلام می‌شود.

  جنجال‌های دیدار نیمه‌ تمام تراکتور و پرسپولیس همچنان ادامه دارد و این دو باشگاه پس از پنجشنبه شب، با بیانیه‌ها و مصاحبه‌های متعددی به جنگ یکدیگر رفته‌اند. در این میان، کمیته انضباطی با وصول گزارش ناظران بازی در حال بررسی این پرونده هستند تا در فرصت یک هفته‌ای‌شان، رای این دیدار ناتمام را صادر کنند.

ایسنا در این گزارش پس از استعلام از حقوق‌دانان مختلف ورزشی، به بخش‌های مهم دیدار نیمه‌ تمام تراکتور و پرسپولیس پرداخته و بررسی کرده که براساس آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال، احتمالا چه رایی در انتظار این پرونده است.

تراکتور مسئول برقراری امنیت بازی بود؟

باشگاه تراکتور می‌گوید که مسئول برقراری امنیت دیدار با پرسپولیس نبوده‌اند اما براساس بند ۲ ماده ۸۶ آیین‌نامه انضباطی، باشگاه میزبان مسئول برقراری نظم و امنیت درون و بیرون ورزشگاه، قبل از مسابقه، حین مسابقه و بعد از مسابقه است. ماده ۸۶ می‌گوید:

احتمالات رای کمیته انضباطی برای دیدار نیمه‌تمام تراکتور - پرسپولیس

احتمالات رای کمیته انضباطی برای دیدار نیمه‌تمام تراکتور - پرسپولیس

۳-۰ در انتظار تراکتور یا پرسپولیس؟

رفتار خشونت‌آمیز و پرتاب سنگ از سوی هواداران تراکتور که از همان نیمه نخست آغاز شد، مهم‌ترین علت نیمه تمام ماندن دیدار روز پنجشنبه بود. البته باشگاه تراکتور مدعی است که تیم داوری، ۱۰ دقیقه پس از توقف بازی به سراغ اعضای تیم پرسپولیس رفته‌ تا آن‌ها برای پیگیری ادامه بازی به زمین بیایند اما پرسپولیسی‌ها از این کار ممانعت کرده‌اند. این ادعا توسط هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی تایید شده اما از طرف مسئول برگزاری و ناظر داوری بازی رد شده تا باشگاه تراکتور شانس کمی برای اثبات ادعایش داشته باشد. ماده ۶۲ آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال مربوط به نیمه تمام ماندن یک بازی فوتبال است. در این ماده آمده است:

احتمالات رای کمیته انضباطی برای دیدار نیمه‌تمام تراکتور - پرسپولیس

حال این سوال پیش می‌آید که آیا باشگاه تراکتور مسئول رفتار تماشاگرانش هست و آیا اتفاقات رخ داده در تبریز جز قوه قاهره در نظر گرفته می‌شود یا خیر. ابتدا در تکمیل این ماده قانونی باید توضیح داد که قوه‌ی قاهره، آن است که اتفاق رخ داده خارج از اراده، غیرقابل رفع و غیر قابل پیش‌بینی باشد.

در این ماجرا باتوجه به این که همه از حساسیت دیدار تراکتور و پرسپولیس آگاه بودند، پس نمی‌توان اتفاقات رخ داده در ورزشگاه یادگار امام را غیرقابل پیش‌بینی در نظر گرفت و حتما باید پیش از شروع بازی، تمهیداتی برای آن در نظر گرفته می‌شد. علاوه بر آن، برخلاف دستورالعمل‌ ستاد کرونا از بیشتر از ۳۰ درصد ورزشگاه یادگار امام استفاده شده بود.

اکنون موضوع مهم این است که آیا باشگاه تراکتور مسئول رفتار تماشاگران منتسب به این تیم است یا خیر. ماده ۸۵ در پاسخ به این سوال، صریحا می‌گوید که مسئول رفتار تماشاگران منتسب به هر باشگاه، آن باشگاه است. پس تا این جای ماجرا تمام اتفاقاتی که عموم از آن مطلع هستند، علیه باشگاه تراکتور است و احتمالا نتیجه ۳ بر صفر به نفع پرسپولیس در انتظار این دیدار نیمه تمام است.

احتمالات رای کمیته انضباطی برای دیدار نیمه‌تمام تراکتور - پرسپولیس

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)