پرسپولیس نیوز: رئیس کمیته بازاریابی سازمان لیگ می‌گوید که برای فصل آینده به دنبال مکانیزمی جدید برای پرداخت پول تبلیغات محیطی به باشگاه‌ها هستند.

صادق درودگر در خصوص پرونده‌های شرکت‌های تبلیغاتی طرف قرارداد با سازمان لیگ اظهار داشت: از وقتی وارد کمیته بازاریابی سازمان لیگ شدم، اولین کاری که انجام دادم عمل کردن به وظیفه قانونی‌ام بوده است. در اسرع وقت و به محض اینکه شرکت کانون ایران نوین به تعهداتش عمل نکرد، از این شرکت شکایت کردیم و چک‌های آنها را برگشت زدیم. درخواست توقیف اموال را هم از دادگاه داشته‌ایم که خردادماه دادگاه مربوط به این پرونده برگزار خواهد شد. طبق توافقات صورت گرفته ۱۷ میلیارد از این شرکت می‌خواهیم و آنها ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دیگر هم چک اشخاص را پشت نویسی و امضا کرده و به ما داده‌اند که هیچ‌کدام از چک‌ها وصول نشد.

وی افزود: پس از شرکت کانون ایران نوین، شرکت نگاه پردازان امین سیمای کیش دیگر شرکتی بوده که به تعهدات خود عمل نکرده است. در قراردادهای فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با شرکت‌های تبلیغاتی، محل اول اختلاف‌ها عمدتاً بحث داوری بوده است. در پروسه داوری پرونده‌ها، چون طرف مقابل به مسائل حقوقی و دادرسی واقف است، با فرارهای قانونی برای خودش زمان می‌خرد. به طور مثال داور را قبول نمی‌کند و هر بار با این موضوع زمان خریده است. نماینده این شرکت نه تنها داوران معرفی شده از سوی ما را قبول نکرد، بلکه داوری که از کارشناسان دادگستری هم معرفی شده بود را نپذیرفت.

رئیس کمیته بازاریابی سازمان لیگ در توضیح مسائل پیش آمده بین این سازمان و شرکت امین سیمای کیش گفت: در این پرونده، راه اول برای رسیدگی مذاکره بود. بعد از آن باید داور از سوی خودمان معرفی می‌شد و اگر به توافق نمی‌رسیدیم، دادگستری به میان می‌آمد. در این بین داور اول که آمد کارها را تا حدودی انجام داد، بعد اعلام کرد کار را انجام نمی‌دهد و داور جدید را هم طرف مقابل قبول نکرد. از همین‌رو مجدداً تقاضای داور کرده‌ایم.

درودگر تصریح کرد: هفته گذشته نامه‌ای به حراست فدراسیون فوتبال ارسال کردیم تا آنها از نهادهای نظارتی و امنیتی درخواست کنند تا به این پرونده ورود کنند. اکنون ۵۰ میلیارد پول باشگاه‌ها دست این شرکت است که با این پول برای خودش داد و ستد می‌کند و از زمان موعد وصول مطالبات تا به الان، تورم چهار برابر شده و ارزش این ۵۰ میلیارد نیز کاهش یافته است.

وی با اشاره به صحبت‌های چند هفته پیش علی دایی و تقاضای او برای ورود نهادهای امنیتی به مسائل مالی فوتبال، تأکید کرد: صحبت دایی در مورد ورود دستگاه‌های نظارتی و امنیتی برای رسیدگی به مسائل مالی و حرف‌های او مستند و درست بود. اتفاق‌هایی در فوتبال رخ داده و صحبت‌های دایی نباید فراموش شده و نیاز به پیگیری دارد. این مسئله باید جدی گرفته شود. به طور مثال چرا شرکتی باید بیاید و از پول فوتبال خانه‌ای به قیمت ۱۰۰ میلیارد بخرد و اکنون ارزش آن ۳۰۰ میلیون تومان شده باشد؟ دستگاه‌های نظارتی باید این موضوع را پیگیری و حساب بانکی همه را فرد به فرد نگاه کنند. اگر هرکسی در حسابش گردش مالی داشته باشد، باید مبدأ و مقصد مشخص باشد. باید از این صحبت‌های دایی حمایت کرد و کشور هم به این سمت می‌رود. نگاه نظام اکنون در مبارزه با فساد بسیار جدی است و امیدوارم کسانی هم که پول این فوتبال را برداشته‌اند، وضعیت‌شان بررسی شود.

«خانمی در زمان محمدرضا ساکت عضو کمیته بازاریابی بوده و گفته می‌شود یک میلیارد تومان از پول تبلیغات محیطی را بابت داوری گرفته و از فدراسیون رفته است، آیا این پول را به فدراسیون باز می‌گرداند یا نه؟» رئیس کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال در واکنش به این سؤال گفت: رقمی که اعلام کردید، این میزان نیست، اما داوری اصولی دارد که وقتی داور تعیین می‌شود، پولی هم بابت داوری پرداخت می‌کنند و رویه آن قانونی و قضایی است.

وی در واکنش به این مسئله که مگر ممکن است طرفین از بین خودشان داور تعیین و به خودشان حق داوری پرداخت کنند، گفت: این خانم را به عنوان کارشناس آورده‌اند و به عنوان کارشناس هم پول گرفته است. من در پرونده دیگری کارشناس بودم، اما یک ریال هم نخواستم، چون این کارشناسی را وظیفه خودم می‌دانستم. ادعایی هم بابت پول نکردم، چون خودم عضو کمیته بازاریابی هستم. ممکن است در خصوص داوری پرونده کانون ایران نوین انتقاداتی داشته باشم، اما رویه آن قانونی بوده است.

درودگر درباره وضعیت قراردادی سازمان لیگ با شرکت تبلیغاتی فعلی گفت: در قراردادهای قبلی دست ما خیلی باز نبود و بیشتر امتیازها در اختیار شرکت‌های طرف قرارداد ما بود. با این حال در این فصل قرارداد را عوض کردیم و تا این لحظه نیز مشکلی نداشته‌ایم. با شرکت طرف قراردادمان کار می‌کنیم و پول ما نیز وصول می‌شود و تاکنون هیچ رقمی سوخت نشده است. این یک قدم رو به جلو بود و با تجربه‌ای که امسال پیدا کردیم، در خصوص نحوه اجرای قرارداد برای فصل‌های آینده نیز با تفکر، دانش و تجربه بیشتر وارد کار می‌شویم. همانطور که این شرکت هم برای اولین بار وارد فوتبال می‌شد و شرکت‌های بزرگ این شرکت را نمی‌شناختند و دیر اعتماد کردند، اما آنها نیز برای سال آینده تجربه بیشتری دارند.

رئیس کمیته بازاریابی سازمان لیگ در خصوص مدت زمان باقیمانده از قرارداد سازمان لیگ برای تبلیغات محیطی اظهار داشت: قرارداد ما با شرکت فعلی تا دو سال است که اگر آنها به تعهدات خود عمل کنند، تا سه سال قابلیت اجرایی دارد. شاید ما امروز اختلاف نظرهایی هم در این قرارداد داشته باشیم که این اختلاف نیز طبیعی است، اما چیزی نیست که باعث درگیری، تنش و دادگاه رفتن شود. با منطق، ادله و رعایت مفاد قرارداد، اختلافات این قرارداد نیز قابل حل است. قطعاً برای فصل آینده نیز این روند باعث تغییرات مثبت خواهد شد چون هم آنها تجربه کسب کرده‌اند و هم ما صاحب تجربه شده‌ایم که بتوانیم بهتر پیش برویم.

وی افزود: تخصص من بازاریابی نبود و فقط مسائلی درباره بازاریابی می‌دانستم، اما برای این کار ساخته نشدم. با این حال در این مدت تلاش کردم، دانشگاه رفتم، با اساتید بزرگ دانشگاه تهران مشورت و مطالب مهمی را مطالعه کردم. به کلاس رفته‌ و پروژه‌ها و پایان نامه‌های زیادی را انجام داده‌ام تا بتوانیم در بازاریابی سازمان لیگ اتفاقات خوبی را رقم بزنیم. حتی نیروی خوبی را به عنوان کارشناس در کمیته بازاریابی انتخاب کردیم و سال‌های آینده قدم‌های بزرگ‌تری را بر می‌داریم.

درودگر عنوان کرد: اگر بخواهیم امسال به خودمان نمره بدهیم، غلط است، اما قطعاً باشگاه‌ها نمره قبولی خواهند داد. ضمن اینکه به دنبال مکانیزم جدیدی برای پرداخت پول به باشگاه‌ها هستیم تا مشکلات آنها نیز کاسته شود. اکنون از شرکت فناپ، ۴۰، ۵۰ میلیارد طلب داریم، شرکت امین سیمای کیش ۵۰ میلیارد باید پرداخت کند و شرکت کانون ایران نوین هم ۲۰ میلیارد بدهی دارد. اگر این پول‌ها وصول شود، آیا تیم‌هایی چون سپیدرود، پارس جنوبی، نفت مسجدسلیمان و… به وضعیت امروز دچار می‌شوند؟ تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که این پول‌ها را وصول کنیم و به باشگاه‌ها بدهیم. از مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال خواسته‌ایم این موضوع را با جدیت پیگیری کند و حتی از بیرون وکیل گرفته‌ایم تا در خصوص چک‌های دو شرکت فناپ و کانون ایران نوین، به نتایج خوبی برسیم.

درودگر گفت: در سازمان لیگ و طبق توافقاتی که داشتیم، از چند شرکت درخواست کردیم به سیل زده‌ها کمک کرده و ما هم به صورت رایگان به آنها سرویس تبلیغاتی دهیم. شرکت‌هایی که در تولید محصولات غذایی و بهداشتی فعالیت دارند، می‌توانند با کمک به سیل زده‌ها در این امر خیر شریک شوند. آنها به ما پولی برای تبلیغات پرداخت نمی‌کنند و فقط بخشی از کالاهای خود را از طریق سازمان لیگ یا هلال احمر بین سیل زده‌ها توزیع می‌کنند و ما هم به آنها فرصت تبلیغات می‌دهیم. این موضوع را شرکت تبلیغاتی طرف قرارداد ما هم پذیرفته تا بتوانیم به مردم سیل زده کمکی کرده باشیم.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)