مدیرعامل سابق پرسپولیس در خصوص آخرین شرایط مدیریتی ورزش ایران توضیحاتی ارائه داد.

امیر عابدینی در خصوص عدم ثبات مدیریت در باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: بحث عدم ثبات در مدیریت فقط در رابطه با دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نیست، امروز ما در رده های مختلف مدیریتی با این مشکل مواجه هستیم ضمن اینکه در ورزش متاسفانه در عدم ثبات مدیریت ید طولایی داریم. مدیران بدون اینکه ارزیابی شوند و به کارنامه آن ها نمره داده شود یا بدون اینکه اجازه بدهیم افکار عمومی آن ها را نقد و بررسی کنند، می آیند و می روند.

*باشگاه‌ها برای پاسخگویی مستقل باید باشند

وی افزود: ایراد عمومی این است که زمانی مدیران را منصوب می کنیم که باشگاه های‌ ما یا با بحران مواجه اند یا در کوران مسابقات هستند و روزهای حساسی را پشت سر می گذارند. در این شرایط هواداران، افراد دارای هویت در باشگاه ها، نخبگان و خبرگانی که صحبت های آن ها می تواند برای مدیران راهگشا باشد دست به عصا راه می روند و به هیچ عنوان به نقد و بررسی و تجزیه و تحلیل مدیریت نمی پردازند و این طور می شود که این مسائل از یک جایی مثل یک غده سرطانی بیرون می زند و به اسم دیون، عدم پرداخت مالیات، بدهی بازیکنان، عدم جذب بازیکنان خوب و دارای هویت و… خودش را نشان می دهد‌. تصور من این است که این سریال باز هم ادامه دار خواهد بود و به هیچ عنوان به یک نقطه ی خوب و قابل قبول نمی رسد تا زمانی که این دو باشگاه دارای شرایط مستقل باشند، آن روزی که مستقل شدند پاسخگو خواهند بود و آن زمان دیگر مدیر هزینه نمی شوند.

*مدیریت عارفانه برای باشگاه‌ها

مدیرعامل اسبق پرسپولیس ادامه داد: ما مدیرانی را در راس کار می آوریم که شرایط لازم را ندارند به هیچ عنوان در سبقه ی زندگی و مدیریت و نظام کاری آن ها جایی را پیدا نمی کنید که مدیریت عارفانه داشته باشند، مدیریت آمرانه را ورزش برنمی تابد. آن ها باید عرفان داشته باشند، عرفان به معنای شناخت! و اینکه هواداران که سرمایه های باشگاه هستند قبول کنند آنها هویت ورزشی دارند! و همچنین بازیکنان، کادرفنی و.. پذیرای آنها باشند.

وی افزود: یک مدیری که عارفانه مدیریت می کند ساختارهای مدیریت مدرن را می شناسد و می داند بودجه، سازمان لیگ، هدایت، کنترل و نظارت یک سیستم یعنی چه، پس می داند که یک بازیکن با چه تنش و فراز و نشیب هایی روبرو است! اعتقاد من این است وقتی مدیر این شرایط را نشناسد و نداند در چه بستری باید مدیریت و سازماندهی کند و خلق الساعه آمده باشد و یک سمتی را پذیرفته باشد با همین مشکلاتی که الان با آن روبرو هستیم مواجه خواهیم شد!

*نقش وزارت ورزش در عزل و نصب‌ها

عابدینی در پاسخ به این سوال که مقصر اصلی حذف سرخابی‌ها از رقابت های آسیایی کیست، عنوان کرد: بدون تردید وزارت ورزش مقصر اصلی این ماجرا است. اگر در گذشته وزارت ورزش تفکر خصوصی سازی داشته به هیچ عنوان اراده ای برای انجام این کار نبوده است. متاسفانه وزارت ورزش در ادوار مختلف چون این اراده را نداشته که در خصوص این دو باشگاه تصمیمات منطقی و درست بگیرد که یکی از این تصمیمات همین عزل و نصب مدیران است، کارمان به اینجا کشیده است.

رییس اسبق فدراسیون فوتبال در رابطه با عملکرد فعلی فدراسیون با ریاست عزیزی خادم بیان کرد: آقای عزیزی خادم خوب تبلیغات می کند، در بعضی بخش ها یک مقداری بزرگنمایی می شود اما اگر بخواهیم به او نمره بدهیم باید نمره مثبت بدهیم. من معتقدم او تصمیمات خوبی گرفته است و اگر یک جاهایی هم مورد نقد و کارشناسی قرار می گیرد و کارهایش تحلیل می شود در جهت اصلاح قدم برمی دارد و در تلاش برای پوشش های غیرمنطقی و لجبازی کردن نیست، این می تواند برای فدراسیون فوتبال مفید باشد. برخی مواقع هم بزرگنمایی هایی می شود که اگر این ها نباشد بهتر است چون می توانیم بر روی یک مدار صحیح و منطقی ارزیابی و حرکت کنیم و امیدوار به تقویت فدراسیون باشیم تا به وسیله آن فوتبال ما رشد کند.

*اسکوچیچ تیم پرمهره‌ای دارد

وی در خصوص شرایط تیم ملی فوتبال ایران در رقابت های پیش رو گفت: تیم ملی ما الان هم صعود کرده است. ما اگر امتیاز هم نگیریم تیم های دیگر مقابل هم امتیاز از دست خواهند داد و به نفع ما بازی خواهند کرد. آقای اسکوچیچ تیم پر مهره ای دارد، مربی بسیار با دانشی است و می تواند کمبودهای تیم را با استفاده از بازیکنان لیگ رفع کند. خط حمله و هافبک بسیار خوبی داریم، خط دفاع هم تقریبا قابل قبول است و با دروازه بان کارکشته و خوبی که داریم با یک تیم همگن و رو پا به مصاف حریفان می رویم. این تیم ما را حتی به صعود در مرحله دوم امیدوار می کند.

عابدینی درباره سطح تیم های حاضر در لیگ برتر ایران تصریح کرد: بعضی از بازی ها را که می بینم دلم برای فوتبالمان می سوزد؛ برخی تیم ها واقعا ضعیف هستند. در فوتبال ایران در شکل گیری تاکتیکی به دو آیتم مهم نپرداخته ایم ۱.سرعت ۲.تکنیک

ما به سرعت، به هیچ عنوان بها نداده ایم و هنوز با ایده آل های جهانی فاصله داریم. در آکادمی های فوتبال و زیرمجموعه های باشگاه ها هنوز هم بازیکنانی را می بینیم که پس از استپ توپ از آن فاصله می گیرند و به جای اینکه به استقبال توپ بروند می ایستند توپ به سمت آن ها بیاید و این فاصله زمانی را از دست می دهند.

وی افزود: فوتبال دنیا به سمت سرعت، قدرت و تکنیک می رود اگر این سه آیتم را نداشته باشید به تاکتیک نمی رسید و تاکتیک همیشه ابتر خواهد بود. ما مربیان خوب ایرانی داشتیم که به این آیتم ها خیلی بها می دادند و وقتی می خواستند بازیکن را گزینش کنند روی این آیتم ها از بازیکن تست می گرفتند. در لیگ ایران به جز بازی های پرسپولیس و فولاد و استقلال نمی توانم بگویم تیم دیگری هست که خوب بازی می کند.

*استعفای ذوالفقارنسب

عابدینی در رابطه با استعفای ذوالفقارنسب از هیئت مدیره پرسپولیس عنوان کرد: آقای دکتر ذوالفقارنسب یکی از فرهیختگان و بزرگان فوتبال است که بسیار هم دوست داشتنی است. ایشان همیشه مورد عنایت مدیران و مسئولین بوده و تلاش ها بر این بوده از اندیشه و تفکر او استفاده شود. او روح لطیفی دارد و جایی که احساس کند به روح لطیفش آزاری می رسد نمی تواند صبور باشد و تحمل کند بنابراین رها می کند. هیچ چشم داشتی هم ندارد و هر جا بحث خدمت بوده او حضور داشته و خدمت کرده است. من فکر می کنم از اول هم دعوت از او بدون اینکه اطلاعات دقیقی به وی بدهند اشتباه بوده است. باید جلسه ای برای توجیه افرادی که می خواهند مسئولیت بپذیرند برگزار شود و به آن ها گفته شود که باری که روی دوش شما گذاشته می شود چه مشکلاتی دارد! میزان بدهی و طلب ها گفته شود، در رابطه با اینکه بازیکنان این تیم سرمایه آن به حساب می آیند یا با توجه به قراردادهایی که منعقد شده مسافر هستند و.. صحبت شود. باید این ها را به آقایان می گفتند که وقتی دکتر ذوالفقارنسب به اطلاعاتی می رسد باشگاه را رها نکند و برود.

*فسخ قرارداد رادوشوویچ

بازیکن سالهای دور پرسپولیس در رابطه با حواشی مربوط به فسخ قرارداد رادوشوویچ گفت: این مسائل به مدیریت و عدم شناخت او برمی گردد، وقتی قراردادها درست منعقد نمی شود دلال ها می آیند و در سیستم باشگاهها و قراردادها حاکمیت پیدا می کنند و چنین اتفاقاتی به وجود می آید!

عابدینی در پایان در واکنش به احتمال خصوصی سازی سرخابی ها در دولت جدید خاطر نشان کرد: الان که این دولت در تمام ارکان یک دست و یک کاسه شده است اگر بخواهند کاری کنند می توانند. همان طور که می بینید کارهایی می کنند که در دولت قبلی هر زمان خواستند این کارها را انجام دهند بلندگوهای انتقادی شدیدا مقابل آن ایستادند اما در مقابل این دولت نه، همه کارهای ناکرده را می کنند و مثبت هم تلقی می شود این هم یکی از کارهای مثبت است که ان شاا.. انجام دهند.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)