مرجع خبری پرسپولیس : حسين عبدي كه به‌عنوان مدير تيم‌هاي پايه و مسوول آكادمي پرسپوليس منصوب شده كار سختي در احياي پايه‌هاي تيمي دارد كه سال‌هاست آبي از آن گرم نمي‌شود.

 

عبدي البته مي‌گويد در اين رابطه مطالعه و تجربه زيادي داشته كه حتما در پرسپوليس به وي و البته استعدادهاي پرشمارش كمك مي‌كند.

 

آقاي عبدي چه شد كه سمت مديريت تيم‌هاي پايه را پذيرفتيد؟
چند ماه پيش بحثي درباره تيم‌هاي پايه در خدمت آقاي كاشاني مطرح شد. من گفتم چند سال به لحاظ علمي و تئوريك روي اين موضوع كار كرده‌ام و مي‌توانم تيم‌هاي پايه پرسپوليس را به حركت دربياورم. آقاي كاشاني از من وقت خواست و از من پرسيد مي‌تواني وقت بگذاري؟ من هم گفتم امكانات مي‌خواهم كه البته چيز زيادي هم نيست اما در نهايت به نفع باشگاه و استعدادهايي مي‌شود كه آينده فوتبال ايران را مي‌سازند.

 

ما درباره امكانات و اطلاعات با هم صحبت كرديم و قرار شد يك آكادمي واقعي را راه‌اندازي كنيم به‌طوري كه تيم‌هاي پايه به تيم بزرگسالان بازيكن معرفي كنند، حالا اگر هم انتخاب نشدند اشكالي ندارد. در عوض اين موضوع باعث سوددهي مي‌شود و باشگاه از دسترنج خودش استفاده مي‌كند.

اين آكادمي چه فوايد ديگري براي باشگاه دارد؟
علاوه بر سوددهي، مساله بعدي اشراف بيشتر روي بازيكنان تيم‌هاي اميد، ب، نوجوانان، جوانان و نونهالان است.

فكر مي‌كنيد باشگاه پرسپوليس به لحاظ بودجه مشكلي براي راه‌اندازي آكادمي نداشته باشد؟
در تمام دنيا بودجه آكادمي‌ها و پايه‌ها جداست اما اينجا يك مقدار در اين مساله ضعف داريم. سعي مي‌كنيم بودجه جدايي براي اين مساله در نظر بگيريم. اين پول يا بايد صرف امكانات و آموزش مربيان شود يا مربياني استخدام شوند كه استعدادها را پرورش دهند و شكوفا كنند. بايد در اين كار از لحاظ سازماندهي و برنامه‌ريزي دقيق عمل كنيم.

اولين اقدام‌تان در پست جديد چيست؟
مطمئنا جلسات زيادي خواهيم داشت اما ابتدا مي‌خواهيم زمين‌هاي مناسب در سانس‌هاي متعدد در اختيار داشته باشيم. بعد از آن اگر بودجه مشخص شد كه اتفاقا زياد نيست و كاملا معقول است بايد يك تيم ب قوي تشكيل دهيم. در تيم ب همان كارهايي را مي‌كنيم كه در تيم بزرگسالان انجام مي‌دهيم و خودم روي اين تيم اشراف خواهم داشت. بازيكنان مستعد تيم اميد هم ابتدا بايد به تيم ب بروند نه تيم بزرگسالان.

به لحاظ زماني و با توجه به گستردگي كار مي‌توانيد به تمام اين موارد رسيدگي كنيد؟
همه اين كارها با روزي دو ساعت وقت گذاشتن و برنامه‌ريزي درست انجام مي‌شود. ممكن است من مستقيما بالاي سركار نباشم اما در جلسه با مربيان اين تيم‌ها كار را پيش مي‌بريم. اگر قرار است كار حرفه‌اي باشد و نه از روي اجبار، علاقه و سختكوشي مهمترين نكته‌اي است كه در راه رسيدن به هدف كمك‌مان مي‌كند.

حتما اين مساله را مي‌دانيد كه در چند سال اخير پرسپوليس در پرورش پايه‌ها و نتايج از رقيب خود استقلال عقب مانده؟
من به نتيجه مقطعي كاري ندارم. الان تمام تيم‌هاي پايه بسته شده و هرتيم بازيكنان و كادر فني‌اش را مي‌شناسد. من مي‌خواهم از يك سال و نيم، دو سال ديگر كاري كنم هر سال حداقل يك بازيكن به تيم بزرگسالان بدهيم. بايد سلسله مراتب را در تيم‌هاي پايه رعايت كنيم. مثلا در تيم نوجوانان ما 25 بازيكن تحت تعليم هستند اما بعضي استعدادها بيرون مي‌مانند چون تيم نوجوانان جا ندارد. ما بايد آنها را در تيم رده پايين‌تر نگه داريم و پرورش دهيم تا سال بعد مشكلي نداشته باشيم.

واقعا مي‌خواهيد سالي يك بازيكن به تيم بزرگسالان بدهيد؟
حداقل يك بازيكن، همه جاي دنيا همين است. در انگلستان تيم ولورهمپتون سالي 5/2 ميليون پوند براي آكادمي‌اش هزينه كرد تا در عرض 10 سال يك بازيكن به تيم بزرگسال تحويل بدهد يعني 25 ميليون پوند اما كار به جايي رسيد كه در عرض 4 سال 4 بازيكن به بزرگسالانشان تحويل دادند و كاري كردند كه باشگاه بودجه را دو برابر كند چون اين كار از تمام جوانب سوددهي داشت. الان هم ما بايد حواس‌مان را جمع كنيم، نبايد با يك شوت بگوييم اين نوجوان فوتباليست مي‌شود. بايد همه كارها را منطقي پيش ببريم. عجله نكنيم، همه جوانب را در نظر بگيريم تا به تيم بزرگسالان‌مان كمك كنيم و براي باشگاه سوددهي داشته باشيم.

 

 

 

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)