رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: پرسپولیس با احتساب جذب لوکادیا قراردادهایش را در سایت کدال اصلاح کرد‌.

حسین قربانزاده درباره اینکه برخلاف نقل قولی که مدتی قبل از او منتشر شده مبنی بر اینکه نیاز است قراردادهای سرخابی‌ها منتشر شود اما به تازگی نقل قول دیگری از او انتشار یافته که نیازی به انتشار قرارداد باشگاه های استقلال و پرسپولیس نبود، اظهار داشت: تناقضی در کار نبوده است. هیچ وقت انتشار متن قراردادها الزام نشده بلکه مجموع قرارداد بازیکنان و کادرفنی جداگانه الزامی بود که باشگا‌ه‌ها، وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی از ابتدا با هم توافق کرده بودند.

وی افزود: ما در آغاز راه هستیم و برای باشگاه داری حرفه ای باید باشگاه‌های دیگر نیز به این پروسه شفافیت بپیوندند. در آن زمان این الزام برای همه معنا دارد اما عجالتا انتشار همین مجموعه ارقام کفایت می کند.

رئیس سازمان خصوصی سازی در گفت و گو با برنامه شب‌های فوتبالی ادامه داد: این اقدام آغازی برای شفافیت است. هر دو باشگاه هم مجموع قرارداد بازیکنان و کادرفنی خود را اعلام کردند. پرسپولیس اطلاعیه خود را روی سایت کدال گذاشته بود و استقلال هم امروز این اطلاعیه را نهایی می‌کند. با این اتفاق عملا پروسه بازگشایی نماد آغاز می شود.

قربانزاده درباره اینکه اگر بعدها متوجه شود باشگاه ها مبلغ واقعی هزینه خود را به سازمان خصوصی سازی اعلام نکرده اند، چه اتفاقی می افتد، توضیح داد: حتما برخورد می شود زیرا این کار ضمانت اجرا دارد. هرکسی اسناد خود را در سایت کدال منتشر کند اگر معلوم شود این افشا کردنش درست نبوده، ضمانت اجرایی سنگینی برای هیات مدیره باشگاه ها دارد و نماد باشگاه بسته می شود‌. شرکت های فعال در بورس برخی مواقع تعلیق می‌شوند و این دو باشگاه نیز اکنون بورسی شده‌اند. این فعالیت در بورس آثار و مزایایی دارد. تخلفات شرکت های بورسی هم عواقب سنگینی دارد.

وی اضافه کرد: صرفا به رقم کلی که دو باشگاه اعلام کرده‌اند اکتفا نمی‌کنیم بلکه یک نسخه از تمام قرارداد باشگاه ها محرمانه به سازمان خصوصی سازی و بورس داده می‌شود تا به این شکل راستی آزمایی صورت بگیرد.

رئیس سازمان خصوصی سازی در پاسخ به اینکه آیا مراجع قانونی و قضایی با متخلفان برخورد می‌کنند یا خود سازمان خصوصی سازی، گفت: سازمان بورس راسا هیات رسیدگی به تخلفات دارد و برهمان اساس ضمانت اجرایی بلافاصله اجرا می‌شود. مرجع رسیدگی در خود سازمان وجود دارد و البته ما هم از این جهت که بخشی از سهام باشگاه ها متعلق به دولت است حتما نسبت به صدور مجوزهای بعدی برخورد لازم را خواهیم کرد‌.

قربانزاده درباره اینکه آیا سقفی برای هزینه کرد استقلال و پرسپولیس تعیین شده است، خاطرنشان کرد: بایدی برای هزینه کردن باشگاه ها وجود ندارد اما باید اینجا است که ۳۵۰ میلیارد تومان پرسپولیس و ۳۵۹ میلیارد تومان استقلال که از منابع حاصل از افزایش سرمایه به دست آمده سقفی درمورد برداشت و هزینه کرد این منابع در سرمایه گذاری، بازارگردانی و بازپرداخت بدهی های معوق وجود دارد. فقط از مزایا و سود ماهانه حاصل از آن ارقام می‌توانند باشگاه ها در امور جاری استفاده کنند.

وی اضافه کرد: یعنی حدود چهار میلیارد تومان در ماه‌های منافع حاصل از افزایش سرمایه است ولی آنچه مردم و اشخاص حقوقی سهام خریده اند و بابت آن سهام پول داده‌اند، باید صرف سرمایه گذاری بلند مدت شود. در کمیته مصارفی که مدیرعامل و معاون ورزش و بنده حضور داریم به این امور پرداخته می‌شود. حالا باشگاه خودش براساس درآمدهایی که پیش‌بینی می‌کند مثل اسپانسری و حواشی حق پخش مانند مواردی که در فضای مجازی است، می‌تواند همان را در خرید بازیکن و کادرفنی به کار بگیرد. این موضوع ایرادی ندارد.

رئیس سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: ولی در صورت مالی شش ماهه یا سالانه باشگاه ها باید این موارد با جزییات آورده شود تا نشان بدهند سود یا زیان مالی باشگاخ چه قدر بوده است. آنجا با تشکیل مجمع و بررسی‌های حسابرس مشخص می شود در شش ماه یا یک سال چه اتفاقی برای باشگاه یا شرکت افتاده و نتیجه اش حتما اصلاح موارد پیشین برای آینده خواهد بود. اگر هم مواردی باشد و فردی تخلف کرده باشد حسابرس و مجمع رسیدگی می‌کنند و آنجا هم ضمانت اجرایی وجود دارد.

قربانزاده درمورد نبودن نام برخی بازیکنان مثل لوکادیا و مهدی قائدی در لیست مبالغ انتشار یافته باشگاه ها، توضیح داد: الان پرسپولیس در سایت کدال اصلاحیه زده است. استقلال هم یاید اصلاحیه اش را فردا بزند و در سایت کدال منتشر کند.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)