مصاحبه ها

رهبری‌فرد: حدادی باخت را گردن بازیکنان انداخت، پس نقش خودش چیست؟

کاپیتان سابق پرسپولیس گفت:مصاحبه پیمان حدادی را دیدم و او تقصیر را روی بازیکنان انداخت، اما ابتدا باید به عملکرد خودش نگاه کند.

بهروز رهبری‌فرد در مورد شکست پرسپولیس مقابل چادرملو اظهار داشت: باخت عجیبی نبود. وقتی یک تیم روند کاهشی در نتیجه‌گیری دارد، این اتفاق طبیعی است. پرسپولیس پیش از جنگ نیز نتایج بسیار بدی گرفته بود. پنج بازی را باخته بود و در رده ششم جدول قرار داشت. همین روند را ادامه داد و اتفاق عجیب و غریبی برای پرسپولیس رخ نداده است. این‌ها مشکلاتی است که به نظر من بیشتر به مدیریت باشگاه بازمی‌گردد.

وی افزود: شما مربی‌ای را که در تایلند مربیگری می‌کند و با قیمت بسیار پایین فعالیت دارد، به کشور می‌آورید. اوسمار به‌عنوان دستیار وارد کشور شد و دستیار یحیی گل‌محمدی بود. یعنی شما باید به او به‌عنوان یک کمک‌مربی نگاه می‌کردید اما با او قراردادی یک تا یک‌ونیم میلیون دلاری می‌بندید. در این شرایط، شما باید پاسخگو باشید، نه بازیکنان.

او تصریح کرد: من مصاحبه پیمان حدادی را دیدم. او تقصیر را روی بازیکنان انداخت اما ابتدا باید به عملکرد خودشان نگاه کنند. بر چه اساسی، با چه معیاری و با چه رزومه‌ای چنین قراردادی با اوسمار بسته شده است؟ اکنون شما باید پاسخگو باشید، نه بازیکنان. همه چیز را گردن بازیکنان انداخته‌اید. پس نقش مدیریت باشگاه چیست؟ مگر هیچ تقصیری ندارد؟ فوتبال یک ورزش گروهی است. همان‌طور که وقتی گل می‌زنیم می‌گوییم همه تیم گل زده و وقتی گل می‌خوریم می‌گوییم همه تیم گل خورده است، حالا هم اگر نتیجه نمی‌گیریم، فقط بازیکن مقصر نیست. در رأس همه، مدیریت باشگاه قرار دارد.

رهبری‌فرد تصریح کرد: شما یک بازی حساس در پیش دارید اما همزمان با اسکوچیچ صحبت می‌کنید. اگر اوسمار را با این رقم سنگین آورده‌اید و به او اطمینان ندارید، ابتدا او را اخراج کنید و بعد درباره اسکوچیچ صحبت کنید. شما در حالی که این مربی را در اختیار دارید، با اسکوچیچ مذاکره می‌کنید، آن هم به خاطر پیشنهادی که خداداد عزیزی به این باشگاه داده و گفته است اگر مرا سرپرست بگذارید، اسکوچیچ را برایتان می‌آورم. می‌خواهم بگویم مشکلات فوتبال ما چقدر زیاد است. اگر پرسپولیس می‌بازد، حقش است، چون ثبات ندارد. کسی که در رأس هرم این باشگاه قرار دارد، هنوز وظایف خود را نمی‌داند. در فوتبال حرفه‌ای، وقتی با اوسمار کار می‌کنید، چرا باید به ترکیه بروید و با اسکوچیچ مذاکره کنید؟

وی ادامه داد: بعد همه تقصیرها را گردن بازیکن می‌اندازند. بازیکن هم حدی دارد. مگر تیم ملی ما مقابل مصر بد بازی کرد که همه چیز را گردن بازیکنان بیندازیم؟ این‌گونه نیست. در هر باشگاهی، از رأس تا پایین مجموعه، همه مقصر هستند اما در مصاحبه‌ها همه تقصیرها را گردن بازیکنان می‌اندازند تا فشار افکار عمومی از روی مدیریت برداشته شود.

او خاطرنشان کرد: آقای حدادی، شما هم باید پاسخگو باشید. چرا اوسمار را آوردید؟ حالا که او را با چنین رقم سنگینی آورده‌اید، چرا با اسکوچیچ مذاکره می‌کنید؟ طبیعی است که در چنین شرایطی بازیکن حسابی از اوسمار نبرد. مربی باید به بازیکن تذکر بدهد و اقتدار داشته باشد اما بازیکن می‌گوید مربی اصلی من اسکوچیچ است. این مشکلات به بدنه تیم منتقل می‌شود. پرسپولیس یکی از معدود تیم‌هایی بود که اصرار داشت این مسابقات برگزار شود. شما ابتدا باید توان خود را می‌سنجیدید و بعد اعلام آمادگی می‌کردید. اگر مسابقات را به تعویق می‌انداختید، حداقل حرفی برای گفتن داشتید اما الان چه چیزی برای گفتن دارید؟ همه را مقصر معرفی می‌کنید، زمین خراب است، هوا نامناسب است، زمین کج است و همه ایراد دارند، به جز مدیریت باشگاه. بهتر است ایرادهای خودتان را هم بگویید.

کاپیتان سابق سرخپوشان در مورد مشکلات این باشگاه گفت: اتفاق عجیبی رخ نداده است. پرسپولیس با این روند و این سبک مدیریتی، فصل آینده هم با مشکل مواجه خواهد شد. الان شرایط به‌گونه‌ای شده که اگر بخواهند سرپرستی را بیاورند، شرط می‌گذارند که مثلاً اسکوچیچ را هم بیاورد. قدیم می‌گفتند نوشابه را فقط با کیک می‌دهند و الان هم مربی به باشگاهی می‌رود و به او می‌گویند باید اسپانسر هم با خودت بیاوری. چندین تیم با این مشکل مواجه هستند و من از آن خبر دارم. حتی مربی را به شرط آوردن اسپانسر جذب کرده‌اند. پرسپولیس هم به این سمت رفته است. می‌گویند سرپرست را می‌آوریم اما شرط ما این است که اسکوچیچ هم بیاید. به همین دلیل است که فوتبال ما، به‌ویژه در سطح باشگاهی، هیچ‌گاه ثبات پیدا نمی‌کند و رو به پیشرفت نیست. فوتبال ما کاملاً در حال عقب‌گرد است و تنها شانس ما داشتن چند بازیکن لژیونر است که تیم ملی را سر پا نگه داشته‌اند.

رهبری‌فرد در مورد صحبت‌های کریم باقری در رختکن پرسپولیس پس از بازی و خریدهای ناموفق این باشگاه در نقل‌‌وانتقالات گفت: متأسفانه مدیران ما چون ورزشی نیستند، این اتفاقات رخ می‌دهد. منظورم این نیست که حتماً مدیر باید ورزشی باشد اما باید فوتبال دیده باشد و فوتبالیست‌ها را بشناسد. کسی که ادعا می‌کند به پرسپولیس آمده است، حداقل باید چند فوتبالیست را بشناسد.

من حتی یک بار مجتبی محرمی را به یکی از مدیران قبلی پرسپولیس معرفی کردم. او پرسید: عکاس است؟ گفتم: نه، مجتبی محرمی است. گفت: هوادار است؟ سه بار اسم مجتبی محرمی را تکرار کردم اما نمی‌شناخت. بعد گفتم: آقا، ایشان اسطوره باشگاه پرسپولیس است. آن فرد مدیر باشگاه پرسپولیس بود. الان هم شرایط همین‌گونه است. وقتی شما با توصیه این و آن بازیکن جذب می‌کنید، نتیجه همین می‌شود. سال‌هاست این اتفاق در باشگاه پرسپولیس رخ می‌دهد یا مربی بازیکن انتخاب نمی‌کن یا اصلاً مربی نداریم و تیم را مدیریت و اعضای هیأت‌مدیره می‌بندند.

او ادامه داد: همین بازیکنانی را که امروز مورد انتقاد قرار می‌دهید، خودتان آورده‌اید. اگر کیفیتشان پایین است، مقصر خود شما هستید. چرا بازیکن باکیفیت جذب نکردید؟ وقتی ۵۰، ۶۰، ۷۰ یا ۸۰ میلیارد تومان هزینه می‌کنید، باید پاسخگو باشید. اگر به شهرستان‌ها و حتی روستاهای کشور بروید، فوتبالیست‌های تراز اولی پیدا می‌کنید که با ارقام یک یا دو میلیارد تومان قابل جذب هستند. چرا این کار را انجام نمی‌دهید؟ چون در این میان منافع دیگری وجود دارد. وقتی ۶۰ یا ۷۰ میلیارد تومان هزینه می‌شود، بخشی از آن به بازیکن می‌رسد و بخش دیگری، متأسفانه، به جیب افراد دیگر می‌رود.

وی تصریح کرد: شما اوسمار را با قرارداد یک میلیون دلاری آورده‌اید، بروید بپرسید چه میزان از این قرارداد واقعاً به خود او رسیده است. ما همه چیزمان به هم مرتبط است. اگر بازیکن ایراد دارد، مگر من او را آورده‌ام؟ مگر شما به‌عنوان خبرنگار او را جذب کرده‌اید؟ مگر هوادار او را آورده است؟ باشگاه او را آورده، پس باید از انتخابش دفاع کند. اگر این بازیکنان کیفیت لازم را ندارند، چرا با چنین ارقام سنگینی جذب شده‌اند؟ با همین مبالغ می‌توانستید بازیکنانی جذب کنید که کیفیت بسیار بالاتری داشته باشند. نمی‌خواهم بگویم حتماً باید بازیکن تراز اول خارجی جذب می‌کردید اما می‌توانستید نفراتی بیاورید که از این بازیکنان بهتر باشند.

وی تصریح کرد: دیروز خودتان نشان دادید که این بازیکنان را قبول ندارید. همین بازیکنانی که امروز مورد انتقاد قرار می‌دهید، با نظر خودتان و با قراردادهای سنگین جذب شده‌اند. این هزینه‌ها نیز از جیب شخصی شما پرداخت نشده است. با پول بیت‌المال یا هر منبع دیگری هزینه شده است. من هم اگر مدیر باشم و بودجه در اختیارم قرار دهند، می‌توانم هزینه کنم. مهم نتیجه است. امروز همه به کیفیت پایین بازیکنان اعتراض دارند اما چه کسی این بازیکنان را جذب کرده است؟

او در مورد نقش کریم باقری گفت: آقای باقری، شما هم جزو افرادی بودید که احتمالاً درباره این بازیکنان نظر داده‌اید و گفته‌اید بازیکنان خوبی هستند. حالا چرا اعتراض می‌کنید؟ البته کریم باقری دوست عزیز من است و ارادت زیادی به او دارم اما این بازیکنان را شما آورده‌اید. هوادار، تماشاگر، خبرنگار و رسانه که این بازیکنان را جذب نکرده‌اند. بنابراین اکنون چه اعتراضی دارید؟ باید با همین شرایط کنار بیایید. این‌ها بازیکنان میلیاردی هستند که خودتان با این ارقام سنگین جذب کرده‌اید. به نظر من، اعتراض شما اصلاً قابل قبول نیست، چون این بازیکنان با نظر خودتان جذب شده‌اند و شما باید پاسخگو باشید.

رهبری‌فرد در مورد تساوی تیم ملی مقابل مصر گفت: هنوز جام را از دست نداده‌ایم و امیدوارم نتایج مورد نظر ما در آن سه بازی رقم بخورد و تیم صعود کند. اما ما شانس کلیدی صعود را در بازی مقابل نیوزیلند از دست دادیم. ای کاش بازی با نیوزیلند، سومین مسابقه ما بود. معمولاً بازی اول در این تورنمنت‌ها دشوار است و شکستن جو مسابقات آسان نیست. ما مقابل نیوزیلند خیلی راحت امتیاز از دست دادیم. اگر آن بازی را برده بودیم، اکنون صعودمان قطعی شده بود و حتی می‌توانستیم به‌عنوان تیم اول یا دوم صعود کنیم و منتظر اما و اگر هم نباشیم.

وی ادامه داد: اما در دیدارهای برابر بلژیک و مصر، بچه‌ها نمایش بسیار خوبی داشتند و حتی فراتر از انتظار ظاهر شدند. البته فوتبال است و شانس هم بخشی از آن است. آفسایدهای میلی‌متری و اتفاقات دیگر نیز بخشی از جذابیت فوتبال هستند. تیم ما در این دو بازی بسیار خوب کار کرد. در دیدار مقابل بلژیک، زمانی که این تیم ۱۰ نفره شد، اگر کمی هجومی‌تر و حتی انتحاری‌تر بازی می‌کردیم، می‌توانستیم برنده شویم و شگفتی‌ساز شویم.

بازیکن سابق تیم ملی تصریح کرد: در بازی مقابل مصر نیز دیدیم که بچه‌ها عملکرد بسیار خوبی داشتند. پنالتی از دست رفت و توپ به تیرک برخورد کرد اما این‌ها جزئی از فوتبال است. مهم این است که بازیکنان با تمام وجود بازی کردند و اگر هم صعود نکنند، چیزی از ارزش‌هایشان کم نمی‌شود، زیرا واقعاً از دل و جان مایه گذاشتند. فوتبال ایران در این دو بازی مورد تحسین قرار گرفت. اگرچه مقابل نیوزیلند چندان خوب نبودیم اما برابر بلژیک و مصر شایستگی پیروزی را داشتیم. با این حال، فوتبال همین است و باید همه جوانب آن را پذیرفت.

او در مورد شانس صعود تیم ملی و دیدار احتمالی با سوئیس گفت: با روندی که تیم در پیش گرفته، ما در هر بازی رو به پیشرفت بوده‌ایم. به همین دلیل می‌گویم ای کاش بازی آخر ما مقابل نیوزیلند بود. اگر آن مسابقه آخرین بازی ما بود، شاید سه یا چهار گل به آنها می‌زدیم اما چون بازی اول بود، شرایط متفاوت بود و شناخت کافی وجود نداشت. اگر ان‌شاءالله از گروه صعود کنیم، مطمئن باشید می‌توانیم سوئیس را هم شکست دهیم. سوئیس تیم بدی نیست اما از بلژیک و مصر بهتر نیست. آن‌قدر هم قدرتمند نیست که نتوانیم از پسش بربیاییم.

وی افزود: بازیکنان نشان داده‌اند هرچه حریف قدرتمندتر باشد، انگیزه بیشتری دارند و بهتر نتیجه می‌گیرند. اگر خدا یاری کند و قسمت باشد که از این گروه صعود کنیم، سوئیس را شکست خواهیم داد. من اطمینان دارم که می‌توانیم سوئیس را ببریم، چون همان‌طور که گفتم، این تیم از بلژیک و مصر بهتر نیست.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
ورزش واقعی

منم با رهبری فر موافقم این مدیریت اومده تا کلاموفقیت پرسپولیس تاچندسال نابود بشه و بشه دورانی که قلعه نوعی و دوستانش گانگستری میکردند، جوری بازیکن ها را تربیت کردند که ارغ به پیراهن قرمزو آبی فرقی نداره همه رو به پول فروخته، تازگی هاهم بازیگرای خوبی شدند ازمدیریت بگیر تابرسه به بازیکنان، همه عوام فریب، کاش کلاداخل باشگاه ها همه ازمدیریت تا حتی لیدر ها همشون ورزشی بودندو همه مال سابقه ی گذشته ی همین باشگاه بودند نه هر کی در زد بهش پول بدند و همه ی دلخوشی ها دردهای سالیان سال برای هوادارهاباشه، حدادی هیچی بارش نیست اگه نره تیم نابود میشه

مستر پرسپولیسی

اگه دراگان بیاد خدا به دادش برسه چونکه از حدادیان مدیر کاربلد در نمیاد.آینده پرسپولیس در حاله ایی از ابهامات
(مالک باشگاه بانک شهر کوتاهی و حیف و میل زیاد داره ) لطفا پیامم رو تایید ثلت کنید

حسینپور

اولا تیم دوم پرسپولیس بود بازی باید به پنالتی میکشید حالا داور به نفعشون گرفت گل پرسپولیسم نگرفت انگار شاهکار کردن مشکل اکثر افراد اینه زود جوگیر میشن